• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

13.05.2023

08:34

SREĆNIJA SAM NEGO IKADA! Slavna pevačica nakon razvoda od Crnogorca uživa u ljubavi sa ženom

EPAIMAGES

Showbiz

SREĆNIJA SAM NEGO IKADA! Slavna pevačica nakon razvoda od Crnogorca uživa u ljubavi sa ženom

Podeli vest

Nakon razvoda braka od Nikšićanina Adama Guragina, planetarno poznata pevačica Emeli Sande, ponovo je srećna u ljubavi, ali identitet svoje nove partnerke ne želi da otkriva javnosti.

Svetski poznata pevačica Emeli Sande ponovo uživa u ljubavi.

Pevačica je istakla da ne želi još uvek da otkriva identitet partnerke, ali da je srećnija nego ikada u novoj vezi, kao i da je njena izabranica podržava u svemu. 

Foto: EPAIMAGES

Emeli Sande

- Upoznale smo se kroz muziku. Definitivno sam srećnija nego ikada. Osećaj je fenomenalan - izjavila je Emeli.

Pevačica je zatim otkrila šta za nju predstavlja ljubav. 

- Za mene prava ljubav i imati ljubav u životu čine da sve bude na svom mestu. Ako nemate s kim to da podelite ili nekog ko vas podržava iza scene, veoma je teško. Tako da se sada osećam veoma ispunjeno - izjavila je ona za strane medije.

Foto: EPAIMAGES

Emeli Sande

Podsetimo, Emeli Sande se pre osam godina razvela od svog tadašnjeg muža, Nikšićanina Adama Guragina, sa kojim je bila samo godinu dana u braku. 

 

- Svi su mislili da sam poludela. "Kako to misliš, razvodiš se? Pa bili smo na svadbi skoro?" Ali neki unutrašnji glas mi je rekao da to nije život. Pretvaram se da sam neko drugi. Još ne mogu da objasnim šta se tačno desilo – ispričala je Sande tada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija