• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

13.05.2023

19:40

DIJAGNOSTIFIKOVANA JOJ JE TEŠKA BOLEST, ORGAN SE NIKADA NIJE RAZVIO! Predstavnica Izraela je prava SE*S BOMBA, a njena životna priča je ZASTRAŠUJUĆA!

EPAIMAGES

Showbiz

DIJAGNOSTIFIKOVANA JOJ JE TEŠKA BOLEST, ORGAN SE NIKADA NIJE RAZVIO! Predstavnica Izraela je prava SE*S BOMBA, a njena životna priča je ZASTRAŠUJUĆA!

Podeli vest

Životna priča najatraktvnije učesnice na "Evroviziji", izraelske predstavnice Noe Kirel, nije nimalo lagana i izaziva ogromnu pažnju evrovizijskih fanova.

U toku su pripreme za večerašnje finale ovogodišnjeg "Eurosonga". U prvoj polufinalnoj večeri naš Luk Blek se s lakoćom probio u finale, a privukao je i veliku pažnju evrovizijskih fanova širom sveta. Međutim, nije jedini izvođač koji je stekao nove obožavaoce.

Izraelska pevačica Noa Kirel brzo je stekla laskavu titulu najzgodnije predstavnice na "Evroviziji" i privukla je ogromnu pažnju. Uprkos mladim godinama, Noa je puno toga već postigla, pa tako nije poznata samo kao pevačica već kao voditeljka, glumica i tekstopisac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

 

Svoju debitantsku pesmu izdala je već s 14 godina, a s 18 je potpisala ugovor s "Atlantic Recordsom", dok je 2020. dobila nagradu za najboljeg izraelskog izvođača na "MTV Europe Music Awards".

Međutim, lepoj i talentovanoj Noi nije sve išlo lako, niti joj je život bio med i mleko. Još dok je bila mala beba imala je velikih zdravstvenih problema, a sa samo dva meseca dijagnostifikovana joj je teška bolest bubrega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

 

Inače, roditelji su joj nadenuli ime Noya, no nakon što se razbolela, rabin im je predložio da joj ga promene u Noa (što na hebrejskom znači pokret) i u šali "prorekao" da će biti plesačica. Iako joj se zdravlje popravilo, Noa ima samo jedan funkcionalan bubreg, jer joj se drugi zbog bakterijske infekcije nikad nije razvio.

Foto: EPAIMAGES

 

Još jedna zanimljivost vezana za ovu lepoticu jeste i da se 2020. pridružila izraelskoj vojsci i da je služila u vojnom bendu. Odslužila je obaveznu dvogodišnju službu i 14. februara prošle godine je časno otpuštena iz službe.

Od oktobra 2021. u vezi je s izraelskim modelom i glumcem Tomerom Hacohenom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Festan Njemanitz

pre 1 godinu

https://www.youtube.com/watch?v=p6RRviFCbNY

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija