• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

16.05.2023

10:05

ŠOKANTNA PROMENA POBEDNICE "EVROVIZIJE": Lorin iz 2004. godine bi danas malo ko PREPOZNAO (FOTO)

EPAIMAGES

Showbiz

ŠOKANTNA PROMENA POBEDNICE "EVROVIZIJE": Lorin iz 2004. godine bi danas malo ko PREPOZNAO (FOTO)

Podeli vest

Dvostruka pobednica "Evrovizije", slavna švedska pevačica Lorin, izgledala je potpuno drugačije pre skoro 20 godina, kada se prvi put pojavila u javnosti.

Pobednica ovogodišnje "Evrovizije", švedska pevačica Lorin, karijeru je započela davne 2004. godine, kada je završila na četvrtom mestu u muzičkom takmičenju "Idol". 

Njen se izgled kroz godine dosta promenio, a primetno je da je na početku karijere imala je tamniju put, gustu kovrdžavu kosu, te tanje obrve zbog kojih niko ne bi rekao da je na fotografijama ona.

Foto: EPAIMAGES

Lorin 2004. godine

Danas Lorin izgleda potpuno drugačije. Svetlije je puti, ima dugu ravnu dugu kosu sa šiškama koje joj prekrivaju čelo, a obrve su joj gušće. 

Slavna Šveđanka se na audiciji u "Idolu" predstavila s pesmom Ališe Kiz "If I Ain't Got You", a takmičenje je završila na četvrtom mestu, no iako nije pobedila, njena slava je s godinama rasla.

Na "Evroviziji" prvi put se predstavila 2011, a godinu dana posle je pobedila s pesmom "Euphoria". Nakon toga je postala izuzetno popularna pevačica, a da joj je karijera uspešna, dokazala je drugom pobedom na "Eurosongu". 

Foto: EPAIMAGES

Lorin 2023. godine

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 11 meseci

Ovoj se oci skupile od svega sto je posmrkala u medjuvremenu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija