• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

25.05.2023

09:39

SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA TINE TARNER! Pevačicina vila obasuta upaljenim svećama i cvećem slomljenih obožavalaca!

EPAIMAGES

Showbiz

SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA TINE TARNER! Pevačicina vila obasuta upaljenim svećama i cvećem slomljenih obožavalaca!

Podeli vest

Slavna američka pevačica preminula je juče, a tragična vest o odlasku najveće zvezde rokenrola ganula je čitavu planetu!

Ispred velelepnog doma Tine Tarner u Kusnahtu kod Ciriha već satima dolaze njeni obožavaoci i opraštaju se od legendarne pevačice koja je preminula u 83. godini, nakon duge i teške bolesti.

Foto: EPAIMAGES

Dom Tine Tarner

Naime, kako je jedna od najvećih muzičkih ikona 20. i 21. veka već godinama živela u Švajcarskoj, horde njenih obožavalaca dolaze i pale sveće za dušu slavne Tine.

Foto: EPAIMAGES

Upaljene sveće ispred doma Tine Tarner

Tina Tarner je rođena 1939. godine kao Ana Mej Bulok. Karijeru je započela je nastupajući 1960-ih sa svojim tadašnjim suprugom Ajkom Tarnerom, od kojeg je trpela nasilje. Tina se od Ajka razvela 1978. i nastavila da postiže još veći uspeh širom planete.

Foto: EPAIMAGES

Luksuzan dom kraljice rokenrola

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija