• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

31.05.2023

10:45

LIZAO STOPALA STRIPTIZETI ZA 10.000 DOLARA! Rediteljeve bahanalije sa kraljicama noći šokirale javnost!

EPAIMAGES

Showbiz

LIZAO STOPALA STRIPTIZETI ZA 10.000 DOLARA! Rediteljeve bahanalije sa kraljicama noći šokirale javnost!

Podeli vest

Kventin obožava ženska stopala koja se često pojavljuju u njegovim filmovima, a jednom prilikom nije mogao da se suzdrži, te je ponudio veliki iznos plesačici u striptiz baru kako bi joj lizao nožne prste.

Slavni američki reditelj Kventin Tarantino ima fetiš na stopala toliko veliki da je jednom prilikom platio ženi koja je radila u striptiz baru tričavih 10 hiljada dolara samo da bi joj lizao stopala.

Naime, u četvrtak je u podkastu "Get in the Car", zaposleni u striptiz baru "Crazy Girls" u Holivudu, objasnio trenutak kada je Kventin lizao stopala plesačici, prenosi "Daily Mail".

Foto: EPAIMAGES

Kventin Tarantino

Skinuo joj je čizme, jednu po jednu, samo da bi joj mogao početi lizati donji deo stopala i sisati prste. Nakon 30 minuta Tarantino je stao, a njena su stopala bila smežurana kao suve šljive. Mislim da joj je dao deset hiljada - ispričao je.

Već dugo je poznato da reditelj obožava ženska stopala koja se često zbog toga pojavljuju u njegovim filmovima. Neki od tih filmova  su: "Pulp Fiction", "From Dusk Till Dawn",  "Kill Bill"...

Foto: EPAIMAGES

Kventin Tarantino, Daniela Pik

Podsetimo, reditelj je u braku s izraelskom pevačicom Danielom Pik od 2018. godine. Zajedno imaju sina Lea koga su dobili 2020. te devojčicu 2022. čije ime nisu još otkrili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija