• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

13.06.2023

14:34

TOM KRUZ NA APARATIMA! Isplivala fotka Šakire i prvaka Formule 1! Večerali zajedno, Hamilton je dirao po struku naočigled svih (FOTO)

Reuters

Showbiz

TOM KRUZ NA APARATIMA! Isplivala fotka Šakire i prvaka Formule 1! Večerali zajedno, Hamilton je dirao po struku naočigled svih (FOTO)

Podeli vest

Vozač Formule 1 Luis Hamilton navodno je upao, ni kriv ni dužan, u "ljubavni trougao" s pevačicom Šakirom i holivudskom zvezdom Tomom Kruzom.

Pop zvezda prošle je godine raskinula s bivšim fudbalerom Barselone Žerarom Pikeom, a zatim je na nekoliko događanja viđena u društvu sedmerostrukog svetskog prvaka Hamitona.

Zajedno su viđeni na brodu nakon Majami Grand Prija, a takođe su viđeni i na večeri.

Foto: profimedia

Luis Hamilton i Šakira na večeri sa prijateljima

Kako piše magazin People, njih dvoje žele stvari među njima da drže "zabavnim", te su se upustili u bezazleni flert.

Međutim, britanski Mirror sada navodi kako je Tom Kriz takođe bacio oko na Šakiru. Glumac je, navodno, "flertovao" s kolumbijskom pevačicom puno pre nego što počeli da je povezuju s Hamiltonom.

Foto: profimedia

Luis Hamilton

On je, takođe, verovao da između njega i Šakire postoji "neverovatna hemija", no ego mu je sada malo poljuljan kada je u celu priču ušao i Hamilton.

Portparoli Šakire, Hamiltona i Kruza nisu želeli da komentarišu ove medijske napise.

Foto: profimedia

Tom Kruz, Šakira

Zanimljivo je da su Hamilton i Kruz ranije viđeni zajedno na trkama Formule1, a holivudski glumac čak je jednom prilikom opisao vozača kao svog "dobrog prijatelja".

Podsetimo, Hamilton je do 2015. bio u vezi s pevačicom "Pussycat Dollsa" Nikol Šerzinger, a Tom Kruz bio je u braku s Kejti Holms, te s njom ima ćerku Suri koju već godinama ne viđa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 10 meseci

A vi znate da je Kruz na aparatima? Poverio vam se ili avansirate gluposti kao i uvek?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija