• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2023

16:56

Nikos Vertis na Tašmajdanu! Grk spreman za večerašnji spektakl!

SKYMUSIC

Showbiz

Nikos Vertis na Tašmajdanu! Grk spreman za večerašnji spektakl!

Podeli vest

Zajedno sa Nikosom, na velikoj sceni će zapevati i naš poznati pevač Saša Kovačević.

Najveća grčka muzička zvezda, Nikos Vertis, održaće večeras spektakularan koncert na beogradskom
Stadionu Tašmajdan, u organizaciji Skymusic-a.

Popularni pevač, čije pesme na popularnom YouTube-u beleže više od 500 miliona pregleda, večeras će, zajedno sa više od 30 muzičara na bini, Beograđanima prirediti pravu muzičku senzaciju i putovanje kroz njegovu 20 godina dugu karijeru.

Foto: Foto: SKYMUSIC

Nikos Vertis koncert na Tašmajdanu

Nikos je najavio i Sašu Kovačevića kao specijalnog gosta, koji je prepevao jedan od najvećih Vertisovih hitova - numeru "Thelo Na Me Nioseis".

Ovo će biti prvi put da će domaća publika na istoj bini čuti originalnu verziju pomenute numere, ali i
njenu obradu, popularnu "Živim da te volim" koja je obeležila Kovačevićevu karijeru.

- Saša Kovačević je veoma ozbiljan muzičar i on tretira pesmu "Thelo Na Me Nioseis" savršeno - rekao je Nikos, kada je upitan da li mu smeta činjenica da su mnogi izvođači prepevali njegove pesme. On je za domaće medije otkrio da Sašu još uvek nije upoznao, te da se raduje susretu sa srpskom pop zvezdom.

Kako su ranije pisali domaći mediji, Vertis ima izuzetno visoke kriterijume kada je u pitanju scenski
nastup, pa će, osim vrsnih muzičara i neponovljivih hitova, njegov prvi koncert u Srbiji obeležiti i savršen zvuk i najsavremenija produkcija i do sada neviđeni audio-vizualeni elementi, za šta je zadužen Skymusic.

Vertis je u Beograd stigao u utorak veče, a kako je najavio, u srpskoj prestonici zadržaće se pet dana.
Osim večerašnjeg spektakularnog performansa, vreme provedeno u Beogradu iskoristiće da obiđe grad i uživa u turističkoj ponudi, ali i gastronomskim specijalitetima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija