• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.06.2023

21:13

Pola estrade na koncertu Nikosa Vertisa! Grk napunio Tašmajdan do poslednjeg mesta, traži se karta više! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Showbiz

Pola estrade na koncertu Nikosa Vertisa! Grk napunio Tašmajdan do poslednjeg mesta, traži se karta više! (VIDEO)

Podeli vest

Najveća grčka muzička zvezda, Nikos Vertis, održaće večeras spektakularan koncert na beogradskom Stadionu Tašmajdan, u organizaciji Skymusic-a.

Popularni pevač, čije pesme na popularnom YouTube-u beleže više od 500 miliona pregleda, večeras će, zajedno sa više od 30 muzičara na bini, Beograđanima prirediti pravu muzičku senzaciju i putovanje kroz njegovu 20 godina dugu karijeru.

"Daću svojih 100 odsto, da bi ljudi bili zadovoljni" - rekao je Vertis novinarima

Tašmajdan se napunio do poslednjieg mesta, a poklonici grčkog zvuka sa nestrpljenjem isčekuju najveću grčku zvezdu.

Pevač je izašao na binu i zapevao neke od svojih najvećih hitova, a potom pozdravio publiku na srpskom jeziku.

Veliki broj domaćih poznatih ličnosti okuplja se na Tašu, među kojima je Husa Beat Street, Vanja Mijatović, Peđa Blizanac, Filip Mitrović iz "Prvog glasa Srbije", Milica Pavlović, Sale Tropiko, Sanja Stanković, Saša Kovačević sa lepšom polovinom, Stevan Anđelković...

Nikos je najavio i Sašu Kovačevića kao specijalnog gosta, koji je prepevao jedan od najvećih Vertisovih hitova – numeru „"Thelo Na Me Nioseis".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija