• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2023

08:46

Ian Somerhalder dobio drugo dete! Njegova supruga se porodila kod kuće u vodi, emotivnom objavom saopštila lepe vesti

Profimedia

Showbiz

Ian Somerhalder dobio drugo dete! Njegova supruga se porodila kod kuće u vodi, emotivnom objavom saopštila lepe vesti

Podeli vest

Niki i Ian nisu želeli da otkriju ime svog sina, jer žele da decu maksimalno zaštite od očiju javnosti.

Glumački par, Ian Somerhalder i Niki Rid, dobio je svoje drugo dete. Niki se porodila kod kuće, u vodi, a lepe vesti je saopštila na Instagram profilu. 

Iako se glumica porodila pre nekoliko nedelja, ime naslednika još uvek nisu otkrili javnosti. 

Foto: Profimedia

 

- Pre nekoliko nedelja smo dobili našeg sina, na dan koji se može opisati samo kao jedan od najlepših u mom životu. Rođen je kod kuće, u vodi, okružen ljubavlju, a moje srce je za tren postalo broj veće - počela je ona na svom Instagramu.

Foto: Instagram printscreen/nikkireed

 

Glumica je istakla kako ne želi da objavljuje slike svoje dece na mrežama, ali je želela da podeli ovaj srećan trenutak sa pratiocima. 

- Kao šta znate, postavila sam jasne granice što se tiče društvenih mreža, šta ide na njih, a posebno po pitanju dece. Ali, želela sam da prva podelim ovo sa vama i zahvalim se što moje granice poštujete i šaljete nam samo pozitivnu energiju i ljubav - poručila je poznata majka.

Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Niki i Ijan su pre oko pet godina dobili jednu ćerku, kojoj su dali ime Bodi Soleil Rid Somerhalder. Glumac je, inače, od rane mladosti maštao o višečlanoj porodici, pa je, kako je naglasio jednom, maksimlano zahvalan svojoj izabranici što mu je taj san i ostvarila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dobrilović: Srbija se na putu ka EU ne sme ucenjivati Kosovom, borba u UN primer zaštite interesa zemlje
Politika

Dobrilović: Srbija se na putu ka EU ne sme ucenjivati Kosovom, borba u UN primer zaštite interesa zemlje

Srbija se na putu ka Evropskoj uniji ne sme više ucenjivati pitanjem Kosova, koje se mora rešiti u dijalogu, kao što je i predviđeno Rezolucijom Saveta bezbednosti UN 1244 i bez nametanja rešenja, ističe kandidat Slobodarske partije Austrije (FPO) za poslanika u Evropskom parlamentu Konstantin Dobrilović, dodajući da je borba Srbije nedavno u UN, kao i konstantna borba za prava Srba na Kosovu primer svima kako se treba zalagati za građane.

02.06.2024

09:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00