• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

05.07.2023

11:57

Holivud na nogama! Legendarni Rasel Krou razmišlja o prekidu glumačke karijere

Printscreen You Tube

Showbiz

Holivud na nogama! Legendarni Rasel Krou razmišlja o prekidu glumačke karijere

Podeli vest

Rase Krou nedavno je potvrdio da se neće naći u nastavku kultnog filma "Gladijator 2", a sve je iznenadio izjavom i da razmišlja o povlačenju iz sveta glume.

Glumac je istakao da mu je dosadilo da dobija ista pitanja o filmu u kojem se čak neće ni naći.

Foto: EPAIMAGES

 

 

- Trebalo bi da me plate za sva pitanja koja dobijam u vezi filma u kojem čak ni ne učestvujem - rekao je on, pa dodao:

- To nema veze sa mnom. To je svet u kojem sam mrtav,  šest metara ispod zemlje. Moram samo da priznam da mi prija mrvica ljubomore koju osećam, podseća me na period kad sam bio mlađi i šta je to značilo za mene.

Foto: profimedia

 

 

- Ne znam ništa o glumcima i o scenama.Kao što sam rekao, ja sam mrtav. Ali ako je Ridli odlučio da uradi drugi deo nakon 20 godina, sigurno ima jake razloge, i  nema sumnje da će biti spektakularno - dodao je glumac.

Kako glumac uskoro puni 60 godina, on je istakao da razmatra da se penzioniše.

- Stojiš ispred ogledala i pitaš se 'ko je ovo dođavola?'. Ja sam trenutno u tom periodu. Ja ću prihvatiti Ridlija Skota kao mog uzora, on još uvek otkriva nove stvari u našem poslu. Postoji mogućnost da samo nestanem iz ovog posla i da nikada više ne čujete za mene. Još uvek nisam odlučio šta će biti, postoje dve velike opcije - otkrio je on, piše Variety.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija