• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2023

15:09

Madona podelila prvu fotografiju nakon izlaska iz bolnice! (FOTO)

Reuters

Showbiz

Madona podelila prvu fotografiju nakon izlaska iz bolnice! (FOTO)

Podeli vest

Madona je pozirala sa plišanom igračkom, a komentari su se samo nizali.

Pevačica Madona pre nekoliko nedelja pronađena je u svom stanu bez svesti, zbog čega je hitno prevezena u bolnicu gde joj je ustanovljeno da ima bakterijsku infekciju, pa je zadržana na lečenju. 

Foto: EPAIMAGES

 

Kako je tada pisao "RadarOnline" kada je medicinsko osoblje pronašlo pevačicu bez svesti, hitno su joj navodno dali injekciju Narkana koji se koristi za brzo poništavanje predoziranja narkoticima u hitnoj situaciji. Međutim, oni navode da je Narkan korišćen za borbu protiv septičkog šoka, a ne za upotrebu droga.

Madona se nakon izlaska iz bolnice oglasila na svom Instagram profilu i otkrila kako se oseća nakon svega. 

Foto: Instagram printscreen/madonna

 

- Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i rečima isceljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i zahvalna sam za sve blagoslove u svom životu. Moja prva misao kada sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Moja druga misao je bila da ne želim da razočaram nikog ko je kupio kartu za moju turneju. Takođe, nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom poslednjih nekoliko meseci na stvaranju mog šoua. Mrzim da bilo koga razočaram. Moj fokus je na mom zdravlju i jačanju i uveravam vas da ću se vratiti čim budem mogla. Moj trenutni plan je da pomerim deo turneje u Severnoj Americi i započnem turneju u oktobru u Evropi. Zahvalna sam za brigu i podršku. S ljubavlju, M - završila je ona.

Pevačica od tada nije bila aktivna na društvenim mrežama sve do sada kada je podelila svoju fotografiju. Ona je podelila fotografiju sa plišanom igračkom, a komentari su se samo nizali. 

Foto: Instagram printscreen/madonna

 

Fanovi su presrećni što se Madona oporavila i što izgleda kao da nikada nije ni bila bolesna i rado iščekuju turneju koju je otkazala zbog zdravstvenog stanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija