• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2023

10:57

Sofija Vergara ne nosi više burmu! Glumica viđena u javnosti nakon vesti da se razvodi od Džoa

EPA

Showbiz

Sofija Vergara ne nosi više burmu! Glumica viđena u javnosti nakon vesti da se razvodi od Džoa

Podeli vest

Sofija Vergara je viđena u ležernom izdanju, a osmeh sa lica nije skidala sve vreme.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo nedavno su saopštili da se razvode nakon sedam godina braka. 

Glumica je sada viđena u Zapadnom Holivudu u ležernom izdanju. Na sebi je imala majicu sa dugim rukavima i široku trenerku u nešto različitim teget nijansama, preko ramena je nosila belu torbicu, kao i patike iste boje, a na licu je imala velike naočare.

Foto: EPA

 

Ono što je svima zapalo za oko jeste to da Sofija na svojoj ruci nije imala burmu. Glumica je sve vreme imala osmeh na licu dok su je slikali paparaci, a na pitanje kako joj je sada kada je opet slobodna, samo je pokazala palcem na gore.

 

Podsetimo, nakon brojnih spekulacija, Sofija i Džo su u zajedničkom saopštenju objasnili da više neće biti zajedno.

Foto: EPA

 

 

- Doneli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života - saopštili su Sofija Vergara i Džo Manganijelo za "Page Six".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija