• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

01.08.2023

15:46

Paparaco! Srbin iz Kladova je faca broj jedan! Proslavio se hit serijom, pa priznao: Izbegavali su me!

profimedia

Showbiz

Paparaco! Srbin iz Kladova je faca broj jedan! Proslavio se hit serijom, pa priznao: Izbegavali su me!

Podeli vest

Glumac poreklom iz Kladova, sa stalnom adresom u Španiji, Darko Perić, uslikan je u Italiji na odmoru sa porodicom.

Darka Perića svetska javnost upoznala je zahvaljujući ulozi u seriji "Kuća od papira", a privatni život ovog glumca nastavio je da intrigira publiku i nakon završetka emitovanja hit serijala.

Perić se trenutno nalazi u Italiji, gde sa suprugom Roksi i sinom Đorđinom odmara, a na fotkama koje su procurile vidimo njegove svima dobro poznate tetovaže.

- Svaka sezona bila je impresivna vožnja, ali ova, sa ovom pandemijom... Živim u Barseloni, a snimanje je bilo u Madridu. Putovao sam od Barselone do Madrida svake nedelje, a putovanja u to vreme su bila potpuno luda - rekao je prošle godine u intervjuu za Netfliks na temu uloge koja mu je donela svetsku popularnost. 

Foto: profimedia

Darko Perić

Uloga opakog momka Helsinkija mu je, po sopstvenom priznaju, promenila život:

- Počeo sam kao sporedni lik jer u prvoj sezoni, u prve četiri epizode, ne progovaram. Bio sam tu kao tehničar zvuka sa oružjem - istakao je i dodao:

- Pre "La Casa De Papel" radio sam razne stvari u Španiji, snimio nekoliko filmova, radio serije, ali uvek sam igrao nekog lošeg Rusa, mafijaša. Odjednom je Helsinki sve to promenio. Zapravo, Helsinki je jedini član bande koji ima nadimak Helsi... Sve je to ludo. Nekada ranije ljudi su imali predrasude zbog mog izgleda, tetovaža, brade, obrijane glave, akcenta, a sada. Kažem uvek: "Ranije nisu hteli da sednu pored mene u metrou, a sada mi traže da se slikaju sa mnom. I sve je to Helsijeva zasluga".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija