• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2023

09:07

Pojavila se u seriji "Doktor Haus", a malo ko zna da je Srpkinja! Adriana važi za jednu od cenjenijih glumica u Holivudu

Profimedia

Showbiz

Pojavila se u seriji "Doktor Haus", a malo ko zna da je Srpkinja! Adriana važi za jednu od cenjenijih glumica u Holivudu

Podeli vest

Njen otac je posle Drugog svetskog rata otišao iz Jugoslavije za Ameriku, gde je upoznao Adrianinu majku i tu osnovao porodicu.

Glumica Adriana Janić važi za jednu od cenjenijih Srpkinja u Holivudu

Ona je radila na TLC-u, zatim na kanalu "Speed", a veliku slavu je stekla nakon što se pojavila u serijama "Angle", "Complete Savages", kao i "Dr. House", u kojoj je tumačila ulogu lekarke Vivijan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrienne Janic (@adriennejanic)

Adriana je glumila i u nekoliko filmova, što joj je značajno pomoglo dok je gradila karijeru. Poslednju ulogu odigrala je u projektu "Light Visions" iz 2019. godine.

Janićeva je rođena u Vitiru, u Kaliforniji. Njen otac je posle Drugog svetskog rata otišao iz Jugoslavije za Ameriku i tu sebi, a kasnije i ženi koja je inače iz Meksika, "napravio" novi život, u šta je ona i te kako upućena i dobro poznaje i poštuje svoje korene - šta više, ovu informaciju i sama je istakla na svom Instagramu jednom prilikom, čestitajući mu Dan očeva.

Prema njenim biografskim podacima koji su dostupni i onlajn, udata je za televizijskog producenta Bada Bratsmana, a zajedno su osnovali i porodicu. Sinu je maksimalno posvećena.

Ove godine, on i Ej-Džej (AJ), kako je tamo zovu, slaviće 25. godišnjicu braka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija