• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2023

13:48

"Više nisam mogla da izdržim bol!" Prvo oglašavanje Britni Spirs nakon vesti o razvodu braka!

EPAIMAGES

Showbiz

"Više nisam mogla da izdržim bol!" Prvo oglašavanje Britni Spirs nakon vesti o razvodu braka!

Podeli vest

Britni je istakla kako bi volela da pokaže svoje emocije, koje je dugo skrivala.

Britni Spirs na sebi svojstven način javno se oglasila nakon vesti o razvodu od Sema Asgarija. Pevačica je igrala i osmehivala se gledajući pravo u kameru, u crnoj, kratkoj majici, sa crnim čizmama u neon zelenom donjem vešu. 

U opširnoj poruci, međutim, zahvalila se najbližima na podršci "koju je osetila telepatski", pa naglasila da je prilično šokirana što je njenoj dugogodišnjoj ljubavi došao kraj. Navoda da je napala supruga nije se doticala, ali je obećala da će "nastaviti da da bude jaka", što je do sada malo i glumila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

- Kao što svi znate, Hesam i ja više nismo zajedno. Biti sa nekim šest godina, koliko je to, malo sam šokirana, ali... Nisam ovde da se objašnjavam, iskreno, nikoga se ovo ne tiče. Više stvarno nisam mogla da izdržim bol. Telepatski, nekako, stižu do mene poruke prijatelja, podrška koja topi moje srce i zahvalna sam vam na tome. Dugo sam bila jaka ovde, sve se činilo savršeno, ali daleko je to od istine. Mislim da svi to znamo. Volela bih da pokažem svoje emocije, suze, to kako se zaista osećam, ali iz nekog razloga, uvek sam skrivala to. 

Ni tu se, takođe, nije zaustavljala. 

- Ako nisam bila "tatina ratnica", slali bi me na razna mesta, da me doktori "popravljaju"! A tada vam je porodica najpotrebnija. Treba valjda da vas vole bezuslovno, a ne iz određenih razloga. Tako da, biću jaka, koliko mogu. U stvari, dobro sam. U svakom slučaju, sve najbolje i ne zaboravite da se smejete - zaključila je onda Spirsova. 

Ovime je privukla ogromnu pažnju javnosti, iako je ostala prilično misteriozna po pitanju toga šta je nju i Sema rastavilo. 

Podsetimo, strani mediji već danima bruje o tome kako su se njih dvoje ozbiljno posvađali početkom ovog meseca jer je "Britni bila neverna". Otud, navodno, razvod posle nešto više od godinu dana braka. 

Foto: profimedia

 

Asgari se, prema daljim natpisima, već iselio iz pevačicine vile, a pitanje je i da li će išta od nje dobiti, jer je prema predbračnom ugovoru "sve što je pre ovog braka napravila, njeno". Ogromna drama nastala je, međutim, pošto se pročulo kako je model navodno tražio od pevačice da izmeni ta pravila, preteći da će odati izvesne informacije o njoj. Spirsova u svojoj objavi ništa od toga nije ni na koji način spomenula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija