• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.09.2023

11:20

Šenon Doerti gubi bitku sa rakom! Suze liju niz lice dok joj zrače mozak: Pripremila sam haljinu u kojoj želim da me sahrane!

Reuters

Showbiz

Šenon Doerti gubi bitku sa rakom! Suze liju niz lice dok joj zrače mozak: Pripremila sam haljinu u kojoj želim da me sahrane!

Podeli vest

Američka glumica Šenon Doerti je na društvenim mrežama nedavno objavila tužne vesti o svojoj borbi sa rakom dojke u četvrtom stadijumu, koji se proširio na mozak.

- 12. januar 2023. CT je petog januara pokazao metastaze u mozgu. Jučerašnji video je prikazivao proces postavljanja maske koju nosite tokom zračenja mozga. Prvi krug zračenja je počeo 12. januara. Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu. Srećna sam što imam sjajne lekare poput Amina Mirahdija i medicinske tehničare u Cedars-Sinai bolnici, ali taj strah... Promene... Vreme u koje to sve dolazi... Ovako rak može izgledati - navela je tada u opisu snimka.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Ranije je rekla da piše oproštajna pisma i snima poruke za svoju porodicu. Pripremila je odeću u kojoj želi da bude sahranjena.

- Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim biti lepa. Želim svima ostati u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci da ispravim neke dnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo - ispričala je.

Foto: Instagram prinstcreen

 

 

U januaru ove godine se nakon 11 godina braka razvela od režisera Kurta Isvarienka nakon što je saznala da ju je prevario.

Šenon već mesec dana nema nove objave, niti obaveštava fanove o svom stanju na Instagramu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija