• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.09.2023

17:33

Fetiši Mika Džegera teraju na povraćanje: Policija mu je upala u kuću i zgrozila se prizorom!

Profimedia

Showbiz

Fetiši Mika Džegera teraju na povraćanje: Policija mu je upala u kuću i zgrozila se prizorom!

Podeli vest

Postoji mnogo tračeva o legendarnom lideru Rolingstounsa, Miku Džegeru. Jedna od tih priča je ona o Džegeru, Marijani Fejtful i čokoladilci Mars.

Priča, koja je procurela u javnost bez pristanka Mika Džegera i Marijen Fejtful, sugeriše da su oni zabavljali prijatelje u kući Kita Ričardsa i da su učestvovali u rokenrol stilu života kao i obično, sa prelivom adrenalizovane seksualnosti koja je ispunjavala prostoriju. Njih dvoje su bili idoli šezdesetih godina prošlog veka, a i javnost i policija pratili su u stopu kralja i kraljicu Karnabi ulice.

U to vreme, javnost je bila zaljubljena u Džegera kao frontmena ludog benda The Rolling Stones. Progonilo ga je u svakoj prilici gomila devojaka i momaka. Ali neko vreme je za Mika postojala samo jedna žena, a to je bila Marijen Fejtful. "It devojka" šezdesetih predstavljala je bezbrižnu mladost i neobavezni seks koji je sa njom dolazio što je Miku neverovatno odgovaralo.

Foto: profimedia

 

 

Kao par, bili su obožavani. U policiji, međutim, bilo je mnogo manje obožavanja i mnogo više nadzora jer su Džeger i ostald njegove kolege iz benda uvek bili pod lupom. Sa Kitom Ričardsom, koji se slikao za poster pokreta za kontrakulturu u Britaniji, on i Džeger su se često nalazili u pritvoru zbog posedovanja narkotika.

U februaru 1967. godine, navodno je devetnaest policajaca započelo još jednu raciju i preplavilo Ričardsov dom pronašavši grupu u više nego kompromitujućoj poziciji. Navodno, izveštaji sugerišu da su "prekinuli orgiju u kojoj je Džeger lizao Mars čokoladicu gurnutu u Marijaninu vaginu".

Foto: profimedia

 

 

Naravno, te glasine su u velikoj meri demantovali svi uključeni, a Marijen je u svojoj autobiografiji opisala tračeve kao "fantaziju prljavog starca". Priča se može činiti kao početak pornografije u režiji Endija Vorhola, ali činjenica je da policija nije upala. Istina je da su stigli uz vrlo britansko – i prilično glasno – kucanje na vrata. Ovo, naravno, čini mnogo verovatnijim glasine da Fejtful stiže na vrata samo u narandžastom krznenom pokrivaču i drži u ruci Mars čokoladicu.

Prisutni policajci su pretresli kuću i otišli.

Nekoliko meseci kasnije, Ričards i Džeger će se naći na optuženičkoj klupi suočeni sa optužbama za drogu. S obzirom da su tabloidi bili spremni da bilo kakav uvredljiv materijal krase njihove naslovne strane, ta glasina je ubrzo postala prošlost.

Dva Stounsa su izbegla bilo kakve trajne optužbe i nastavili da budu jedan od najvećih bendova na planeti, koji i danas posle 50 godina i dalje nastupaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija