• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.09.2023

18:00

Slavni glumac na svojoj farmi morao da sruši ukletu kuću! Stiglo jezivo upozorenje: Ako to ne uradiš bićeš zaposednut

youtube/printscreen

Showbiz

Slavni glumac na svojoj farmi morao da sruši ukletu kuću! Stiglo jezivo upozorenje: Ako to ne uradiš bićeš zaposednut

Podeli vest

Holivudska zvezda Kevin Bejkon, koji je u naučno-fantastičnim filmovima odigrao i uloge protagonista ali i antagonista, i sam se susreo s nečim, uslovno rečeno paranormalnim.

Kako je poznati glumac otkrio u podkastu Roba Loua "Literally", svojevremeno je uništio "ukletu" kuću na svojoj farmi u severozapadnom Konetikatu jer se prethodni vlasnik bojao da bi ga moglo "zaposednuti" nezemaljsko stvorenje.

- Jedno od zemljišta koje smo kupili imalo je staru kuću i tadašnji vlasnik nije želeo da je ja posedujem. Bila je to napuštena kuća u kojoj je odrastao - ispričao je Bejkon. Glumac je rekao da je 1983. kupio seosku farmu sagrađenu zbog konja kojeg je želeo imati.

Bejkon je kazao da ga je sada bivši vlasnik, kojeg nije imenovao, neko vreme nastojao nagovoriti da kupi parcelu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

- Na kraju sam rekao: "Slušaj, ne možeš mi prodati komad zemlje, ali ne i kuću koja je na njoj. To je jednostavno čudno - naveo je Bejkon. Nakon mnogo upornosti, vlasnik zemljišta glumcu je otkrio užasavajući razlog zašto je oklevao prodati zemljište.

- Rekao mi je: "Ne mogu ti ga prodati jer je ukleto, a bojim se da ćeš biti zaposednut i, znaš, napraviti ozbiljnu štetu - prisetila se zvezda "Apola 13". Bejkon i vlasnik kasnije su se uspeli dogovoriti, ali pod jednim uslovom.

- Prema ugovoru sam morao da uništim kuću u roku od mesec dana nakon što je kupim - otkrio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

Voditelj podkasta zatim je upitao Bejkona je li barem proveo jednu noć u kući pre nego što ju je uništio.

- Ne samo da to nisam učinio, nego kada sam ušao u nju tamo su bile neke prekrasne stare borove daske i ograda. Rekao sam Kajri Sedžvik da ih moramo izvaditi. Međutim, Kajra mi je rekla: "Ne, nećeš. Nećeš stavljati te je*ene stvari u našu kuću - prepričao je Bejkon.

Lou, koji se složio s Bejkonovom suprugom da nije trebao uzimati ništa iz "uklete" kuće, pitao ga je je li mu vlasnik ikada otkrio istoriju tog prokletstva.

- Bila je to duga priča koja je imala veze s Indijancem kojeg je oko 1700. ubio kolonijalni vojnik. Vlasnik je čak doveo isterivače duhova - uzvratio mu je Bejkon. Dodao je i kako u međuvremenu nije doživeo nikakve paranormalne pojave uprkos tome što godinama poseduje tu zemlju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija