• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.10.2023

20:00

Trošila muškarce i žene, pravila pakao od života! Karma joj je surovo vratila, ostala je bez dinara!

Reuters

Showbiz

Trošila muškarce i žene, pravila pakao od života! Karma joj je surovo vratila, ostala je bez dinara!

Podeli vest

Glumica Amber Herd snimljena je tokom šetnje s ćerkom u jednom madridskom parku, a mnogima su za oko zapali njeno otežano hodanje i štake na koje se oslanjala.

Glumica je nedavno povredila kuk na treningu i još uvek se oporavlja.

Da je postala majka Amber je objavila u julu 2021, otkrivši da je malena rođena u aprilu iste godine. Amber je 1. jula iznenadila svet fotografijom na kojoj grli svoju tek rođenu bebu. Zatim je napisala kako je uzbuđena što će sa svojim obožavateljima podeliti ovu radosnu vest.

- Pre četiri godine odlučila sam da želim da imam dete, ali htela sam to pod svojim uslovima. Sada cenim i shvatam koliko je radikalno za nas žene razmišljati o jednom od najosnovnijih delova naše sudbine na ovaj način - napisala je tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

- Nadam se da ćemo doći do tačke u kojoj je normalno da ne želim da imam prsten da bih imala kolevku. Deo mene želi da kaže da se moj privatni život nikoga ne tiče, a takođe shvatam da me priroda mog posla tera da preuzmem kontrolu nad ovim. Moja ćerka rođena je 8. aprila 2021, zove se Onah Pejdž Herd i ona je početak ostatka mog života - dodala je.

Ko je otac deteta?

Amber je bila u vezi s osnivačem Tesle - Ilonom Maskom, a Džoni Dep je tvrdio da je ljubila i glumca Džejmsa Franka, ali nikada nije otkriveno ko je bebin otac. Šuškalo se da bi Ilon Musk mogao biti otac, te da je dete rodila surogat majka s Maskovom spermom.

Spisateljica Džesika Rid Klaus rekla je da bliski anonimni izvori tvrde da je Mask donirao spermu kako bi Herd mogla da zatrudni, te da je on biološki otac devojčice. Mask nikada nije govorio o tome. Spominjala se i verzija sa surogat majkom i donorom sperme koja je osoba anonimna u javnosti, ali poznata Amber Herd, piše Hello.

Foto: printscreen Twitter Law&Crime Network

 

 

Razvod iz pakla

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd bilo je javna sapunica. Ceo postupak se završio u korist Depa, a Amber je dužna da bivšem suprugu plati 10,4 miliona dolara odštete. Kako bi uspela da otplati barem deo duga, Amber je prodala svoje veliko imanje u Kaliforniji za milion dolara. Vest da će Depu morati da plati više od 10 miliona dolara, zbog nanesene duševne boli i klevete, Amber je dočekala užasnuta, svesna da je nakon toga njen ugled uništen.

Pisalo se da je nakon razvoda Amber ostala bez dinara.

Ljubavne veze sa ženama

Osim što je bila zaljubljena u neke od najuticajnijih muškaraca, Amber je imala afere i sa ženama koje je navodno zlostavljala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Bila je u vezi s fotografkinjom Tasjom van Ri, a čak je navodno promenila prezime iz Herd u van Ri. Nakon što je napala devojku na aerodromu u Sijetlu, Herd je privedena 2009. godine. Van Ri je kasnije za US Weekly rekla da je to bio nesporazum. Razišle su se kad je Herd počela da je vara s Depom.

Nakon razvoda od Depa, 2020. godine započela je vezu s glumicom i rediteljkom Bjankom Bjuti, a raskinule su godinu dana kasnije, navodno zbog razdvojenosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Magazin

Džet set

Srbija