• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.10.2023

17:44

Prodavala telo preko interneta i pucala od silkona! Doživela je potpuni preobražaj, posvetila Bibliji i sada nema leba da jede

profimedia

Showbiz

Prodavala telo preko interneta i pucala od silkona! Doživela je potpuni preobražaj, posvetila Bibliji i sada nema leba da jede

Podeli vest

Starleta Anđela Vajt, poznatija kao Blak Čajna postala je poznata onaj momenat kada je ušla u vezu sa reperom Tajgom, sa kojim je dobila sina, a odmah potom i sa Robertom Kardašijanom sa kojim je dobila ćerku.

Obe ove veze su se neslavno završile, a Čajna se dugo borila za starateljstvo i za sina i sa ćerku.

Sada živi sama, dok njena deca žive sa očevima, a ovih dana starleta priča kako nema "leba da jede" jer je odlučila da se posveti pravim vrednostima.

Ona je bila najprofitabilnija članica Onli Fans sajta na kojem je prodavala golišave fotografije, a onda je odlučila da se okrene: vežbanju, trezvenosti i Bibliji.

Foto: profimedia

 

 

- Devojke su u meni videle uzor. Kada sam ošišala šiške, sve su devojke nosile šiške na taj način. Kada sam stavila pirsinge u obraze, odmah su devojke sledile moj primer. Sada vodim zdrav način života - ispričala je Čajna koja je nedavno izvadila filere iz obraza, imlante iz grudi i zadnjice, izvadila pirsinge i posvetila se vežbanju.

Foto: profimedia

 

 

Sada bi trebalo da izađe i njena nova linija proizvoda za zdravlje, ali do tada Čajna kaže kako prodaje svoju odeću preko interneta kako bi imala za hranu.

- To ne može dugo da traje, jer mi ponestaje stvari - kaže ona i traži od bivših verenika i muževa da joj pomognu finansijski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15