• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2023

13:38

Preminula Kal Vilson! Glumica umrla u 53. godini, evo po čemu ćemo je pamtiti

printscreen

Showbiz

Preminula Kal Vilson! Glumica umrla u 53. godini, evo po čemu ćemo je pamtiti

Podeli vest

Poznata australijska glumica Kal Vilson preminula je danas u 53. godini.

Kal je izgubila život nakon kratke bolesti, a iza sebe je ostavila supruga Krisa i sina Digbija. Nakon što je preminula na društvenim mrežama su se oglasile njene brojne kolege.

Glumica Kal Vilson rođena je na Novom Zelandu, a živela je u Melburnu, dok je u Sidneju boravila zbog snimanja filma "The Great Australian Bake Off". Tačan uzrok smrti nije saopšten, ali je njen menadžerski tim saopštio da se radi o kraćoj bolesti.

Pre samo pet dana glumica Kal Vilson, koja je bila veoma uspešan pisac, pojavila se na promotivnim slikama festivala "Melbourne Fringe Festivalu, The 50 Year Show".

- Ovo je tako tragično, srcem sam uz porodicu Kal Vilson. Imala sam toliko sreće da radim sa Kal na više projekata, posebno u poslednjih nekoliko godina, napisala je briljantan scenario za mene. Bila je neverovatno talentovana i ljubazna - napisala je Rebel Vilson.

Kal Vilson glumila je u serijama "Spicks and Specks", "Would I Lie To You" i "Good News Week", radila je i kao radijska i televizijska voditeljka. Na Festivalu komedije u Melburnu nastupala je 14 puta, imala je svoj stend ap šou na Netfliksu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija