• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

15.10.2023

22:03 >> 22:08

Neopisiva tuga! Preminula poznata glumica, godinama se borila sa opakim rakom dojke

EPAIMAGES

Showbiz

Neopisiva tuga! Preminula poznata glumica, godinama se borila sa opakim rakom dojke

Podeli vest

Glumica Suzan Somers je izgubila svoju 50-godišnju bitku sa rakom, samo dan pre svog 77. rođendana, sa žaljenjem potvrđuje Page Six.

Suzan Somers umrla je u nedelju rano ujutro, rekao je dugogodišnji publicista zvezde R. Kuri Hej.

-Suzan Somers preminula je mirno kod kuće u ranim jutarnjim satima 15. oktobra. Preživela je agresivni oblik raka dojke više od 23 godine - rekao je on i dodao: 

-Suzan je bila sa voljenim mužem Alanom, njenim sinom Brusom i njenom užom porodicom.

Foto: EPAIMAGES

 

Hej je primetio da je Somersova porodica planirala da se okupi na njen 77. rođendan u ponedeljak.

-Umesto toga, oni će proslaviti njen izuzetan život i žele da se zahvale milionima fanova i pratilaca koji su je jako voleli. Privatna porodična sahrana biće obavljena ove nedelje, a komemoracija će uslediti sledećeg meseca - zaključio je on.

Prijatelji zvezde rekli su za Page Six da je preminula pored svog supruga Alana Hamela.

-Umrla je u svom novom 'sasvim zelenom domu' u Palm Springsu, u snu sa svojim voljenim mužem pored sebe.

Foto: EPAIMAGES

 

Drugi izvor je rekao da je Hamel svojoj supruzi sa 46 godina dao rani rođendanski poklon neposredno pre nego što je umrla.

-To je bila rukom pisana ljubavna pesma umotana u njene omiljene ružičaste božure - otkrili su.

Tragične vesti stižu manje od tri meseca nakon što je Hamel rekao da se rak dojke TV ikone vratio.

Zvezdi "Korak po korak" prvi put je dijagnostikovan rak dojke u 50-im godinama nakon što se borila sa rakom kože u 30-im i prevazišla "dve hiperplazije" u 20-im, objasnio je Hamel.

Foto: EPAIMAGES

 

-Živim sa rakom od svojih 20-ih. I svaki put kada se taj mali j**ač pojavi, ja nastavljam da uzvraćam - rekla je Somers za Entertainment Tonight u julu.

-Dajem sve od sebe da ne dozvolim da me ova podmukla bolest kontroliše - dodala je.

-To je recidiv mog raka dojke. Kao i svaki pacijent sa rakom, uplašite se kad čujete "Vratilo se" dobijate prazninu u stomaku. Onda obučem svoju borbenu opremu i krenem u rat. Ovo mi je poznato bojno polje i veoma sam čvrsta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija