• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

26.10.2023

12:53

Imao sam devet dana kada su mene i majku izbacili iz kuće! Otac Điđi Hadid o teškom detinjstvu (VIDEO)

Shutterstock

Showbiz

Imao sam devet dana kada su mene i majku izbacili iz kuće! Otac Điđi Hadid o teškom detinjstvu (VIDEO)

Podeli vest

Mohamed Hadid, otac manekenki Điđi i Bele, progovorio je o teškom odrastanju, gubitku kuće i izbegličkom kampu gde je završio sa majkom!

Poznati palestinski arhitekta i investitor, otac trenutno najpopularnijih manekenki sveta, Bele i Điđi Hadid, je tokom jednog intervjua ispričao do sada nepoznate detalje iz svog života:

Foto: Shuterstock/epa

 

- Safed, grad u kojem je moj otac živeo stotinama godina, zajedno sa svojim ocem, dedom i pradedom. Kada je stigao brod sa izbeglicama, jevrejskim izbeglicama iz Poljske i Nemačke, i tako dalje, oni su išli u nekoliko zemalja. Prvo su otišli u Ameriku, a potom na Kubu, i na kraju su stigli do Haife. I čudno je što je Haifa luka koju je moj pradeda izgradio. Na njihovom brodu stajao je transparent na kojem je pisalo da su izgubili svoje domove u Nemačkoj i svoju nadu.

- Molili su da ih primimo u svoju zemlju. Uzeli su dve porodice, svako od njih je to uradio. Doveli su ih u našu kuću, u kuću mog oca. Živeli su kod nas dve i po godine. Moja majka je bila trudna sa mnom, otišla je u Nazaret kod svojih roditelja. Tamo me je rodila, imao sam samo devet dana kada se vratila u Safed da me unese u našu kuću, ali vrata su bila zaključana. Nisu nas pustili unutra, čak ni kad je moja majka molila da donesu nešto kako bi me umotala. Odbili su je, pa je otišla u izbeglički kamp u Siriji negde dalje.

@honestmedia5 Mohamed Hadid, tells the story of how they welcomed #jewish refugees after the Holocaust into their home in #Palestine only to grt kicked out of it 2 years later to establish #israel #gaza #fyy #fyp #gigihadid #bellahadid #palestinian #news ♬ Last Hope - Steve Ralph

Podsetimo, godine 1994. Mohamed se venčao sa majkom njegove dece, Jolandom Hadid, a sa njima su živele i njene dve pastorke - njegove ćerke iz prethodnog braka. Njihova ljubav krunisana je decom, a dobili su dve ćerke i sina - Jelenu Nuru Hadid, koju danas svet zna po nadimku Điđi, a potom Belu, i Anvara Hadida. Međutim, njihova ljubav doživela je krah 2000. godine kada su se razveli. Inače, Jolanda je od njega mlađa 16 godina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi
Hronika

Osam godina od masakra u Žitištu! Siniša zbog ljubomore ubio 5, ranio 22 ljudi

Stravičan masakr dogodio se pre tačno osam godina u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u bašti kafića "Makijato" iz automatske puške rafalnom paljbom ispalio 26 metaka i ubio petoro ljudi - bivšu suprugu Dijanu (30), njenog partnera Stevana Jojića (40), Vladimira Mijatovića (40), Jovanu Popović (20) i Vladimira Kosovića (34) i ranio još 22 osobe.

02.07.2024

14:40

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Magazin

Džet set

Srbija