• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

29.10.2023

09:16

Majku Metjua Perija dočekao horor prizor! Potresne scene ispred kuće slavnog gluma

EPA

Showbiz

Majku Metjua Perija dočekao horor prizor! Potresne scene ispred kuće slavnog gluma

Podeli vest

Roditelji Metjua Perija (54), američkog glumca kojeg svi poznajemo po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", stigli su ispred njegovog doma u Los Anđelesu, u kojem je slavni glumac pronađen mrtav.

Peri je pronađen bez znakova života u đakuziju, a odmah nakon dojave, policija je stigla na lice mesta i blokirala pristup kući.

Do Perijeve vile mogli su da prođu samo najuži članovi njegove porodice, a majka Suzana i očuh Kit Morison bili su vidno potreseni.

Foto: profimedia

 

Na licu mesta je i Metjuov otac, Džon Benet Peri, koji je došao nedugo nakon policijskih ekipa.

Metjuovi prijatelji, kao i brojni fanovi okupili su se u blizini kuće. Mediji pišu da je upravo majka Suzana bila ta koja je morala da identifikuje njegovo telo.

Foto: EPA

 

Podsetimo, Peri se, po svemu sudeći, udavio u svojoj kadi. Policija je stigla u dom glumca u 4 popodne po lokalnom vremenu, i zatekla telo glumca. Nema naznaka da je reč o nasilnoj smrti, a nakon istrage očekuje se da će biti saopšten tačan uzrok smrti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija