• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

30.10.2023

11:52

Svet je šokirala vest o njegovoj smrti, a oni ostali nemi: Otkriveno zašto se Prijatelji nisu oprostili od Metjua Perija

britanica/epa

Showbiz

Svet je šokirala vest o njegovoj smrti, a oni ostali nemi: Otkriveno zašto se Prijatelji nisu oprostili od Metjua Perija

Podeli vest

Od Metjua Perija opraštaju se mnogobrojni prijatelji i poznanici, a malo je reći da su fanovi širom sveta slomljeni. Metju Peri svetsku slavu stekao je kao jedan od članova najpopularnije glumačke šestorke koja je dugi niz godina snimala seriju "Prijatelji".

Iako je sam istakao da bi nakon njegove smrti voleo da ljudi pričaju o nečemu drugom, a ne o seriji koja ga je proslavila, to je veoma teško, čega je bio i sam svestan. Tokom snimanja borio se sa drogom i alkoholom o čemu je pisao u memoarima i otkrio kako svako po njegovom izgledu može da prepozna na čemu je bio u svakoj sezoni.

Foto: Reuters

 

Od 1994. do 2004. godine snimili su deset sezona, proveli sate, dane i mesece na setovima, svih šestoro steklo je svetsku slavu, moglo bi se reći da su odrasli i sazreli zajedno, a sada je jedan od njih napustio ovaj svet! Ono o čemu bruji planeta jeste to da se niko do ostatka ekipe koju tokom serije nismo mogli da zamislimo odvojene, nije oglasio nakon tragične smrti kolege i prijatelja. 

Foto: EPA

 

Posebno se komentariše Dženifer Aniston za koju je Metju izjavio da je uz njega ostala najduže - "Ona je bila ta koja je najviše uradila. Znate, zaista sam joj zahvalan na tome". U memoarima iz 2022. godine "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", Peri je takođe otkrio da je Aniston bila ta koja se u početku suočila s njim kada je njegova zloupotreba supstanci postala očigledna njegovim kolegama iz glumačke ekipe.

Foto: Printskrin video

 

- Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank i Dejvid Švimer planiraju da daju zajedničku izjavu nakon što je njihov kolega pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu u subotu u 55. godini - rekao je izvor za strane medjie i dodao:

- Glavna ekipa je potresena zbog gubitka brata, jer je to ono što je Meti bio - njihov brat. To je jednostavno poražavajuće.

Pretpostavlja se da se glumac Metju Peri utopio u đakuziju, prvi rezultati autopsije nisu razotkrili uzrok smrti. Čekaju se rezultati toksikološke analize. To može potrajati nedeljama. Telo glumca predato je porodici kako bi se počelo sa organizacijom sahrane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12