• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

02.11.2023

12:21

Preminuo prvi muž Eve Longorije! Glumica priznala: "Bila sam užasna supruga"

profimedia

Showbiz

Preminuo prvi muž Eve Longorije! Glumica priznala: "Bila sam užasna supruga"

Podeli vest

Američki glumac Tajler Kristofer, prvi suprug glumice Eve Longorije, preminuo je u 51. godini, preneli su mediji.

Zvezda najgledanijih sapunica "Dani naših života" i "Opšta bolnica" napustila nas je iznenada, a njegov PR Či Mui Lo potvrdio je tužne vesti.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

- Ova vest je neverovatno šokantna i ja sam skrhan ovim gubitkom. On je bio nadaren glumac i, što je najvažnije, neverovatan prijatelj. Moje srce je uz njegove prijatelje i porodicu koja ga je puno volela - navodi se u saopštenju.

Foto: Foto: Instagram/evalongoria

 

 

Tajler Kristofer iza sebe je ostavio sina Grejsuna i ćerku Bohimi, a imao je dva braka. Pre dve godine se razveo od reporterke Brijen Pedigo, a malo je poznato da je njegova prva supruga bila slavna glumica Eva Longorija, s kojom se razišao u vreme kad je počela da se emituje njena serija "Očajne domaćice", koja joj je donela svetsku slavu.

Kako je jednom prilikom ispričao, njihov odnos se dosta menjao dok nisu pomislili da bi trebalo da ostare zajedno.

- Izlazili smo, pa smo onda bili prijatelji, a potom ponovo izlazili - rekao je Tajler u jednom intervjuu.

Odluku da se venčaju doneli su prilično naglo, a sudbonosno "da" su izgovorili u Las Vegasu 2002. godine. 

Foto: Reuters

 

 

Uskoro se, međutim, ispostavilo da se oni ne vole dovoljno da budu spremni za kompromise.

- Biti u braku bilo je teže nego što smo mislili. Oboje imamo navike kojim nismo hteli da se odreknemo - priznala je Eva u jednom intervjuu.

Samo dve godine kasnije, Eva i Tajler odlučili su da se raziđu, a potom godinama nisu komentarisali svoj razvod. Ipak, glumica je kasnije istakla da nema nijednu ružnu reč o bivšem suprugu.

- On je bio divan čovek, ali sam ja bila previše mlada. Nisam još uvek znala ko sam i borila sam se da uspem kao glumica. Bila sam užasna supruga - istakla je Longorija.

Ona je prošle godine u intervjuu za People priznala i da joj je ljubomora oduzimala previše energije i da je nekada imala osećaj da će joj se želudac prevrnuti.

- To je bio najgori osećaj. Zašto bi bilo ko želeo da se oseća tako?! - pitala se glumica.

Kako su pisali mediji, kada jeTajler Kristofer uhapšen zbog opijanja u javnosti i kada je, potom, zaspao pod dejstvom alkohola na zadnjem sedištu taksija, Eva je želela da mu pomogne.

- Ona bi Tajleru pružila svu pomoć koja mu je potrebna, uključujući i plaćanje rehabilitacije - rekao je tada za Radar Online izvor blizak Longoriji.

Glumica je potom bila u braku s košarkaškom zvezdom Tonijem Parkerom, a od 2016. godine je udata za Hosea Bastona, s kojim ima sina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija