• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.11.2023

11:00

Sloboda Mićalović dobila svoj mural u Beogradu: Glumica objavila fotke, stavila je i lični potpis

ATAIMAGES

Showbiz

Sloboda Mićalović dobila svoj mural u Beogradu: Glumica objavila fotke, stavila je i lični potpis

Podeli vest

Glumica Sloboda Mićalović dobila je svoj mural u Beogradu, a fotografije koje je podelila oduševile su fanove.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Na zidu su oslikani moćni simboli - daske i crvena zavesa što simbolizuje pozorište koje glumica toliko voli, zatim kuća iz čuvenog ostvarenja "Na mlečnom putu" u kojem je igrala sa Emirom Kusturicom i Monikom Beluči, te njeno ime - Sloboda, koje je ujedno i najvažnija stvar u životu svakog čoveka.

Sloboda se sama potpisala na ovom delu umetnika Ivana Ilića, a uz fotografije i snimak je napisala:

 

 

- Baš ovaj zid, baš ovo mesto, baš ovi ljudi divni i Beograd, grad u kome sam se od prvog dana osećala bezbedno, voljeno, kao kod kuće. Hvala od srca - napisala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija