• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

26.11.2023

08:55

Marisol sa ožiljkom je bila omiljena srpskoj publici: Ovako sada izgleda čuvena latinoamerička glumica (FOTO)

Youtube printscreeen

Showbiz

Marisol sa ožiljkom je bila omiljena srpskoj publici: Ovako sada izgleda čuvena latinoamerička glumica (FOTO)

Podeli vest

Veliki brolj ljubitelja latinoameričkih serija svakako se seća Erike Buenfil u seriji "Marisol", lepe i siromašne cvećarke sa ogromnim ožiljkom u koju se zaljubljuje mladić iz bogate porodice.

Glavna glumica serije, Erika Buenfil, danas ima 60 godina, ali i dalje okupira pažnju svojim izgledom i zavidnom linijom.

Sudeći po komentarima mnoge mlađe koleginice pozavidele bi joj na njenoj figuri, a nedavno ju je istakla u rođendanskom snimku koji je podelila na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram prntscreen/erikabuenfil50

 

 

Ona je u videu zaplesala u uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom, a jedan deo haljine bio je zakopčan oko vrata.

"Kao vino si", "Ti si moja inspiracija", "Jednostavno najlepša", samo su neki od komentara ispod videa.

Da ju je uloga Marisol i te kako proslavila, govori činjenica i da je na pomenutoj društvenoj mreži prati više od pet miliona ljudi.

Uprkos bogatoj karijeri i slavnom životu, Erikin privatni život bio je prepun tragedija i drama, baš poput prave meksičke sapunice.

 

Njen bivši partner Ernesto Zedilo Džunior, sin bivšeg meksičkog predsednika, ostavio ju je u drugom stanju, dok je nosila njihovog sina, Nikolasa de Hesusa, koji danas ima 18 godina.

Nakon nekoliko godina priznala je da je to njegov sin, a otkrila je i kako za njega nikada nije pitao:

- Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije hteo tada da ima bebu.  Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula pre 11 godina, tako da nisam imala ni njenu pomoć oko sina - rekla je gostujući svojevremeno u jednoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija