• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

10.12.2023

14:13

Još 3 dana do koncerta Brajana Adamsa: Fanovi u transu, prave mu doček na aerodromu?

Steven Stanley

Showbiz

Još 3 dana do koncerta Brajana Adamsa: Fanovi u transu, prave mu doček na aerodromu?

Podeli vest

Za samo tri dana Beograd očekuje dolazak jedne od najvećih rok legendi - Brajana Adamsa, a euforija koja vlada ovim povodom je neviđena

Koncert zakazan za utorak, 12. decembar u Štark Areni već sada obećava da će biti događaj godine, a ulaznice se prodaju brže nego što smo mogli da zamislimo.

Foto: Potpis za foto: Steven Stanley

 

 

Fanovi su totalno poludeli za ovim kanadskim rok zvezdom, a prodaja ulaznica doseže nezapamćenu brzinu. Štaviše, društvene mreže gore od uzbuđenja, a pojavile su se čak i grupe posvećene dočeku Brajana Adamsa na aerodromu!

Foto: Steven Stanley

 

 

Fenomenalni umetnik koji je obeležio generacije svojim hitovima poput "Summer Of '69" i "Everything I Do, I Do It For You" gotovo je dosegao status superheroja u očima svojih obožavalaca, a grupe na društvenim mrežama posvećene su planiranju dočeka ove rok ikonu na beogradskom aerodromu – od nagađanja kad stiže, pa do najluđih ideja za poklon.

Ulaznice za koncert i dalje se u oganičenim količinama mogu naći putem sajta efinity.rs, eFinity aplikacije, kao i na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda i u TC Rajićeva (I sprat), pa ukoliko ste ljubitelj Brajana Adamsa i još uvek niste obezbedili svoje mesto, sada je trenutak da to uradite!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija