• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infornmer.rs/D. I.

22.01.2024

11:52

Privedena Samanta Foks!

EPAIMAGES

Showbiz

Privedena Samanta Foks!

Podeli vest

Zvezda 80-ih, Samanta Foks, provela je noć u zatvoru nakon što je u vidno pijanom stanju pravila lom na letu London - Minhen.

57-godišnja pop ikona ukrcala se na svoj let, gde je krenula da pije sa svojim saputnikom. Samanta je prislila osoblje da se okrene na pisti i odustane od poletanja. Policija je potvrdila da je žena u 50-im uhapšena zbog sumnje da je bila pijana u avionu i puštena je uz kauciju do marta. Dok je pevačica provodila noć u pritvoru, njeni saputnici bili su primorani da provedu noć u hotelu.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Samantino ponašanje je u poslednje vreme problematično i po nju samu, pošto  se teško nosi s tugom, zbog gubitka svoje sestre, prenosi Dejli mejl.

Vanesa je umrla sa samo 50 godina u martu, devet dana nakon što je pala u komu u svom domu posle srčanog udara, samo nekoliko dana nakon što se snimila sa svojom sestrom za "Selebriti Master Čef".

- Vežbala sam za "Master Čef" dobrih nekoliko nedelja sa svojom sestrom jer je moja sestra fantastična kuvarica. Uvek je pravila najbolju seljačku pitu ikad, pa smo vežbale zajedno i ja sam to snimila. Ona je moja mlađa sestra, možete je čuti kako mi naređuje i govori "moraš da čistiš dok radiš, čisti kao što radiš!", ispričala je Samanta, dodajući:

- Nažalost, izgubila sam sestru malo nakon snimanja Da, moja seljačka pita je recept moje sestre i još uvek imam sve njene lonce i sve stvari s pire-krompirom. Biće tako ponosna i bila je tako ponosna kad sam ušla u šou jer je veliki obožavatelj šoua.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Samantin predstavnik za javnost oglasio se nakon Vanesine smrti:

- Sem bi želela da se zahvali divnim lekarima i medicinskim sestrama na njihovoj brizi i podršci. Sem i njena porodica s poštovanjem mole za privatnost u ovom teškom trenutku.

Vest je bila samo dodatna velika bol koja je pogodila pevačicu, koja je imala samo jednu sestru iz tatinog prvog braka s majkom, Kerol En Vilken, a poznato je da su Foks i Vanesa bile izuzetno bliske pre tragične smrti.

Samo mesec dana pre Vanesine smrti, Samanta je progovorila o smrti svoje partnerke Majre Straton, s kojom je provela 16 godina u vezi, a koja je umrla 2015. nakon borbe s rakom. Priznala je da "nije htela da pokaže ljudima" da je bila utonula u tugu nakon njene smrti. Pevačica i bivši seks simbol priznala je da se borila s "glumljenjem" da je srećna i "nije mogla da napiše nijednu pesmu" dve godine. Nakon što se ponovo zaljubila u svoju novu suprugu, Lindu Olsen, Samanta je otkrila da je tek sada spremna da objavi novu muziku, a novi album je na putu, prenose strani mediji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija