• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

29.01.2024

13:40

Kejt Midlton puštena iz bolnice: Nastavlja lečenje kod kuće nakon hitne operacije

EPA IMAGES

Showbiz

Kejt Midlton puštena iz bolnice: Nastavlja lečenje kod kuće nakon hitne operacije

Podeli vest

Kejt Midlton je 16. januara imala operaciju abdomena, a danas je otpuštena iz bolnice.

Princeza od Velsa na klinici je provela 14 dana, a Kensingtonska palata je 17. janaura saopštila vest o operativnom zahvatu koji je Kejt imala.

Foto: profimedia

 

Princeza će oporavak nastaviti u porodičnoj vili u Vindzoru.

Princeza od Velsa vratila se kući u Vindzoru kako bi nastavila svoj oporavak od operacije. Ona se dobro oporavlja. Princ i princeza žele da iskažu veliku zahvalnost celom timu londonske klinike, naročito predanom medicinskom osoblju, na brizi koju su pružili - Pisalo je saopštenju Kensingtonske palate navodi se sledeće

Vest o zdravstvenom problemu Princeze od Velsa zabrinuo je čitavu naciju, te se danima pisalo o tome. Kejt će pauzirati od službenih dužnosti, a istim će se vratiti tek nanon Uskrsa. Isto će učiniti i njen suprug princ od Velsa koji će brinuti o njoj i njihovoj deci, princezi Šarlot i prinčevima Luju i Džordžu, zajedno sa dadiljom i roditeljima princeze od Velsa, Kerol i Majklom Midltonom. U pomoć se priskočiti i sestra i brat buduće kraljice Pipa i Džejms Midlton

Foto: profimedia

 

U istoj bolnici gde je operisana Princeza, nalazi se britanski kralj Čarls III koji je prošlog petka podvrgnut operaciji zbog povećane prostate. Monarh je obišao snaju pre procedure, kraljica Kamila posećuje ga svakodnevno. Princ Vilijam je takođe dolazio svakodnevno na kliniku dok je njegova supruga bila hospitalizovana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija