• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

04.02.2024

07:00

Bez dlake na jeziku! Hajdi Klum ocenila se*s sa suprugom, pa otkrila vrele detalje iz njihovog kreveta

EPA

Showbiz

Bez dlake na jeziku! Hajdi Klum ocenila se*s sa suprugom, pa otkrila vrele detalje iz njihovog kreveta

Podeli vest

Manekenka Hajdi Klum je od 2019. godine u braku sa 16 godina mlađim muzičarem, a sada je otkrila detalje iz njihovog intimnog života.

Hajdi je u jednoj emisiji pričala o "beskrajnom, vrućem, divljem" seksualnom životu sa suprugom Tomom Kaulicem. Otkrila je da provode sate u spavaćoj sobi i rekla je da je sve što mora da uradi da bi se uzbudila jeste da pogleda supruga.

Foto: EPA

 

Na pitanje kojom ocenom od 1 do 10 bi opisala njihov seksualni život, rekla je da bi jedinica bila "pristojna" (isuviše pristojna za njih), a da bi desetka značila poprilično eksperimentisanje. Njen odgovor bio je devet. Ispričala je da ona i Kaulic koriste igračke tokom odnosa, a da je njoj omiljeni vibrator.

Foto: EPAIMAGES

 

- Mislim da je ženi lakše nego muškarcu, pa pitanje koliko je muškarac izdržljiv, jer muškarci su obično ti koji ne mogu tako dugo. Ili se radi o dosta krvi koju treba ispumpati na određeno mesto, pa imam osećaj da neki to ne mogu. Dakle, ključno je da nemaju tu prvu reakciju kako bi moglo da traje duže. Ali mnogi muškarci to ne mogu. Moj muž može - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija