• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

12.03.2024

19:22

Srpkinja za petama Kejt Midlton: Naša državljanka došla do svih informacija dok svet strahuje za princezin život (FOTO)

profimedia

Showbiz

Srpkinja za petama Kejt Midlton: Naša državljanka došla do svih informacija dok svet strahuje za princezin život (FOTO)

Podeli vest

Princeza od Velsa i njen "nestanak" goruća su tema u svim svetskim medijima, a suprugom princa Vilijama posebno se bave korisnici društvene mreže Iks.

Kejt Midlton dospela je u centar pažnje jer je posle operacije abdomena "nestala sa lica zemlje", a dodatna se bura podigla kada je Kensingtonska palata objavila nespretno fotošopiranu fotku princeze od Velsa i njeno troje dece.

Foto: profimedia

 

Teorije su nastavile da se nižu, fotografije se i dalje analiziraju, a ni srpski Iks ne miruje. Naime, korisnica pomenute društvene mreže, baš kao i milioni drugih, zaintrigirana je nesvakidašnjom situacijom britanske porodice, pa se tim povodom bavila hronologijom poslednjih pojavljivanja supruge princa Vilijama.

Kao što sam obećala, evo niza o Kejt Midlton sa svim informacijama koje sam skupila kao vaš nezaposleni prijatelj. Ovo je samo delić informacija jer mi je cilj da vam objasnim u što kraćim crtama - započela je niz tviterašica.

Na samom početku, ona se dotakla Kejtinog poslednjeg pojavljivanja u javnosti 25.12.2023.

- Dvadeset osmog decembra 2023. godine kolona vozila kraljevske porodice se kreće ka bolnici "King Edvard VII". Daljom analizom utvrdila sam da su fotografije prave i uzete sa snimka te kolone koja je zaista išla ka bolnici tog datuma u 20.30 časova.

- 17.01.2024. objavljuju zvanično obaveštenje da je Kejt dan ranije otišla na zakazanu operaciju u predelu abdomena i da se očekuje njen povratak nakon Vaskrsa.

- Istog dana izbacuju još jedno zvanično obaveštenje da je kralj Čarls, takođe, u bolnici zbog operacije uvećane prostate - piše ona, pa nastavlja:

- 18.01.2024. Princ Vilijam je uslikan kako napušta bolnicu gde se Kejt navodno nalazi.

-  21.01.2024. Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka (bivša žena princa Andreua koji je treće dete Elizabete i Filipa) objavljuje da ima rak kože. Ona se nedavno izlečila od raka dojke. Jeste bivša žena, ali je i dalje član kraljevske porodice.

Foto: profimedia

 

- Zvaničan Iks nalog 29.01.2024. objavljuje da je Kejt izašla iz bolnice i da se oporavlja od operacije.

6.02.2024. palata objavljuje da Charles ima rak koji mu je slučajno otkriven u toku operacije. Kralj je odložio svoje zvanične dužnosti i otpočeo je lečenje za koje veruje da će biti uspešno.

- Ljudima ovo počinje da bude čudno. Zašto? Kejt kao u zemlju da je propala, a britanske novine koje su poznate po tome da ne poštuju privatnost odjednom poštuju njenu privatnost.

- 4.3.2024. TMZ objavljuje prvu fotograiju Kejt nakon operacije koja je izazvala dosta pometnje. Fotografisana je kako se sa majkom vozi u kolima i mnogima je bilo čudno više stvari: ne liči na Kejt i slika je jako mutna.

- Slika jako mutna. Čudno je prvo da postoji samo jedna slika i još da je ovako loša jer ovo nije prvi put da je slikana dok je u kolima i te slike izgledaju sasvim normalno.

- Sad da li je zaista Kejt na slici? Mnogi misle da je zapravo u pitanju njena rođena sestra Pipa.

- 5.3.2024. objavljeno je da kraljica Kamila ide na odmor od dužnosti na nedelju dana. Ova vest je mnoge navela da pomisle da je ovo povezano sa svim ostalim stvarima, ali običaj je da svake godine uzima odmor u to vreme na nedelju dana.

 

- 10.3.2024. objavljena je ova na prvi pogled sasvim obična fotografija. Tu su se ljudi već dali u istragu zbog poprilično očiglednog fotošopa. Odmah istog dana je novinama naloženo da sklone ovu sliku.

- 11.3.2024.Kejt objavljuje da je ona "radila" fotošop i da ga je loše uradila.

- E, sad neki veruju da je operacija pošla po zlu, neki da su se razveli. Javna tajna je da ju je Vilijam varao sa Lejdi Rouz Hanburi.


 

 

 



 


 



 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija