• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

12.03.2024

22:40

Poznata glumica stala u odbranu Kejt Midlton: "Svi bismo bili u zatvoru da je to zločin"

Shutterstock

Showbiz

Poznata glumica stala u odbranu Kejt Midlton: "Svi bismo bili u zatvoru da je to zločin"

Podeli vest

Popularna glumica Vupi Goldberg je stala u odbranu Kejt Midlton nakon skandala sa porodičnom fotografijom.

Princeza Kejt bila je bila primorana da se obrati javnosti nakon što je fotošopirala porodičnu fotografiju i privukla pažnju medija širom sveta. Kejt je priznala da je napravila male promene na slici, nakon što su fanovi ukazali na nekoliko "grešaka".

Princeza od Velsa se izvinila zbog eventualne "zbrke" koju je izazvala nakon što su najveće foto agencije izbrisale fotografiju iz svojih biblioteka. Zvezda filma "Duh", Vupi Goldberg, oštro je kritikovala ovaj skandal.

Foto: EPA

 

Govoreći u emisiji "The View", rekla je: "Žao mi je, poznajem vrlo malo ljudi koji ne fotošopiraju svoje fotografije. Sve što treba da uradite sada je da prevučete prstom, nijedna od tih osoba ne izgleda onako kako bi trebalo da izgleda", rekla je ona i dodala:

"Moram vam reći, možda je buduća kraljica, ali i dalje je amaterski fotograf. Sigurna sam da neko od vas nije nikada manipulisao svojim fotografijama. To ne menja činjenicu da se Kejt javno izvinila", rekla je glumica.

Foto: EPA

 

Vupi je takođe šaljivo rekla da bi svi bili "u zatvoru do kraja života" ako bi manipulisanje fotografijama bilo zločin. 

Podsetimo, na X, nekada poznatom kao Tviter, Kejt je napisala: "Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentišem sa editovanjem. Želela bih da se izvinem zbog eventualne zbrke koju je porodična fotografija koju smo juče podelili izazvala. Nadam se da su svi koji su proslavljali imali veoma srećan Dan majki. C."

Fotografija, koja je objavljena na Dan majki, bila je prva zvanična fotografija princeze od Velsa od kada je operisana na abdomenu u januaru. 

Foto: printscreen/Instagram

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija