• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

19.03.2024

08:38

Oglasila se navodna ljubavnica princa Vilijama: Rouz kratko prokomentarisala glasine koje kruže

Reuters, Profimedia

Showbiz

Oglasila se navodna ljubavnica princa Vilijama: Rouz kratko prokomentarisala glasine koje kruže

Podeli vest

Kejt Midlton mesecima nije bila viđena u javnosti zbog čega su krenule da kruže razne teorije zavere, a jedna od njih je da su se ona i princ Vilijam razveli zbog manekenke Sare Rouz Henberi.

Rouz očigledno želi da bude isključena iz ljubavnog trougla u koji je upletena s princem Vilijamom i Kejt Midlton.

S obzirom na to da ne prestaju špekulacije o njenoj aferi s Vilijamom, a ovih dana je i Kejt viđena u prodavnici sa suprugom, Sara Rouz se oglasila o svemu.

Foto: profimedia

 

- Priče su u potpunosti neistinite - rekla je preko svojih advokata još u subotu, 16. marta. Negirala je kako je princeza od Velsa nestala iz javnosti zbog toga što je saznala da su Sara Rouz i princ imali vrlo blizak odnos.

A kako se uopšte u celu priču uplela Sara Rouz? Pa, voditelj Stiven Kolbert je u svojoj emisiji 'The Late Show With Stephen Colbert' rekao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Bojim se da imam ozbiljnih vesti za britansku kraljevsku porodicu. Internet detektivi nagađaju da Kejtina odsutnost ima veze s njenim suprugom, budućim kraljem Velike Britanije, Vilijamom, koji ima aferu. Mislim da svi znamo ko je druga navodna žena, recite zajedno sa mnom, markiza od Čolmondelija (titula Sare Rouz Henberi). Bile su priče kako je afera između Vilijama i nje počela 2019. Ako je suditi prema tabloidima, tada ga je Kejt suočila s tim, na šta se on nasmejao i rekao da između njih nema ničeg. Aha, uvek dobar odgovor za ponuditi supruzi kad je varaš - rekao je Kolbert.

Kensingtonova palata ništa nije komentarisala o navodnoj aferi. Henberi je povezana s kraljevskom porodicom godinama, bila je na Vilijamovom i Kejtinom venčanju 2011, kao i sahrani princa Filipa 2021. Bivša je manekenka, a udala se za Dejvida Čolmondelija 2009.

- Kejt smatra da su te glasine štetne, smeta je pomisao na to što će sve jednog dana njena deca čitati o njima na internetu - govorio je izvor blizak kraljevskoj porodici 2019, pritom misleći na prinčeve Džordža (10) i Luisa (5) i princezu Šarlot (8).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija