• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

11.05.2024

09:30

Bizarno! Kardašijanka optužila rođenog brata da joj je napravio dete! Terala muža da radi DNK test da se utvrdi da li joj je sin plod incesta!

AP PHOTO

Showbiz

Bizarno! Kardašijanka optužila rođenog brata da joj je napravio dete! Terala muža da radi DNK test da se utvrdi da li joj je sin plod incesta!

Podeli vest

Da bi otklonila i svaku sumnju u to, terala je svog bivšeg muža Tristana Tompsona da radi tri testa očinstva da bi se utvrdilo da li je on otac njihovog najmlađeg sina Tejtuma.

Kloi Kardašijan, sestra Kim Kardašijan nedavno je gostovala u jednom podkastu u kojem je šokirala javnost svojim izjavama.

Poznata starleta je otkrila da je u jednbom momentu optužila svog rođenog brata Roberta da je on otac njenog sina i to sve zbog njihove neverovatne sličnosti u izgledu ponašanju?!

Foto: EPAIMAGES

Kloi Kardašijan

Kako je dalje navela, da bi otklonila i svaku sumnju u to, terala je svog bivšeg muža Tristana Tompsona da radi tri testa očinstva da bi se utvrdilo da li je on otac njihovog najmlađeg sina Tejtuma.

 Tejtum je rođen surogat majčinstvom pa se Kloi pitala da li je možda došlo do zabune u agenciji za surogat majčinstvo.

Foto: Printscreen/Instagram/robkardashianworld

Kloi i Robert Kardašijan

- Pitala sam Roba da nije možda nekad donirao spermu. Naterala sam Tristana da ide na tri testa očinstva. S obzirom iz koje porodice dolazim, ništa me ne bi čudilo, ali to bi bilo tako odvratno - rekla je Kloi u podkastu "She Md".

Rezultati testa su pokazali da je Tristan zaista otac njenog sina pa se kasnije izvinila bratu Robertu što je posumnjala u takvu bizarnost. 

Kloi i Tristan imaju ćerkicu Tru (5) i Tejtuma koji ima godinu i po dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija