• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

11.05.2024

12:07

(HIT VIDEO) Izraelac prišao predstavnicima Irske oni ga oduvali! Ceo svet bruji o njihovoj šok reakciji!

Printscreen, Profimedia

Showbiz

(HIT VIDEO) Izraelac prišao predstavnicima Irske oni ga oduvali! Ceo svet bruji o njihovoj šok reakciji!

Podeli vest

On je uključio kameru svog telefona i snimao se dok je pevačici benda Bambi Tag čestitao što su se plasirali u finalu, a onda je usledio šok.

Evrovizija koja se ove godine održava u Malmeu u Švedskoj ne prestaje sa skandalima.

Nastup izraelske predstavnice izazvao je oprečne reakcije prisutnih. Dok su je neki hvalili, drugi su negodovali što nastupa jer njena zemlja ubija nedužne ljude u Palestini.

Iako je od njenog nastupa prošlo skoro dva dana strasti se i dalje ne stišavaju.

Foto: profimedia

Predstavnica Izraela na Evroviziji

Naime, jedan Izraelac koji je član delegacije svoje zemlje na najpoznatijem svetskom muzičkom takmičenju prišao je predstavnicima Irske koji su takođe svojim anstupom privukli veliku pažnju Starog kontinenta.

On je uključio kameru svog telefona i snimao se dok je pevačici benda Bambi Tag čestitao što su se plasirali u finalu, a onda je usledio šok.

Foto: Tanjug

Predstavnici Irske na Evroviziji

"Čestitiam vam na plasman u finale. Može li jedan pozdrav za vaše fanove u Izraelu?!", pitao je Izraelac.

Onda je usledio brutalni odgovor Iraca o kojima ceo svet bruji.

Kratko i jasno su mu rekli: "Ne!" i pobegli od njega.

Mnogi korisnici društvene mreže Iks su ispod ovog videa koji je do sada pregledan pola miliona puta, dali su podršku Ircima i pohvalili njihovu reakciju.

"Izrael to i zaslužuje!", "Bravo, samo napred!", samo su neki od komentara ispod ovog viralnog snimka.

Nakon završetka polufinala, irska predstavnica je na pres konfereniciji otkrila da je u primarnom nastupu imala deo gde kaže "sloboda za Palestinu" i "prekid vatre", ali da joj je EBU to ukinuo. 

- Nažalost, morala sam da promenim te poruke i natpise koje sam planirala da napišem na kruni, jer mi je tako naredio EBU - rekla je ona. 

Bambi Tag je našla alternativu pa je na svom licu i telu šminkom to sve ispisala na starom keltskom jeziku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija