• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

12.07.2024

13:33

"Molila sam policiju da ga privedu": Oglasila se bivša supruga Nikolasa Kejdža koju je njihov sin brutalno pretukao

profimedia

Showbiz

"Molila sam policiju da ga privedu": Oglasila se bivša supruga Nikolasa Kejdža koju je njihov sin brutalno pretukao

Podeli vest

Nakon što je Veston Kejdž, sin glumaca Nikolasa Kejdža i Kristine Fulton, napao svoju majku, oglasila se i sama Kristina.

"Dana 28. aprila 2024, oko 17.30, primila sam poruku od prijatelja mog sina, Vestona Kejdža, u vezi s njegovim sve lošijim mentalnim stanjem, pozivajući me da dođem da pomognem. Kada sam došla da dam podršku i utešim ga, on je već bio usred nervnog sloma. U roku od nekoliko minuta bila sam brutalno napadnuta i zadobila sam ozbiljnije povrede", prenosi njene reči Daily Mail.

"Uprkos mojim očajničkim molbama upućenim policijskim službenicima da ga privedu radi procene mentalnog zdravlja, policijski službenici su odbili moj zahtev. Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Vestonove stalne krize mentalnog zdravlja. Imperativ je da dobije pomoć koja mu je prekopotrebna", dodala je.

Foto: Foto: Profimedia

 

Policija je potvrdila da je Veston uhapšen zbog napada smrtonosnim oružjem, samo nekoliko nedelja nakon što je njegova majka zapažena s velikim modricama na licu. "Tokom incidenta, Kejdž je više puta udario dve žrtve, naneo im povrede", izvestila je policija. Veston je na kraju pušten uz kauciju od 150.000 dolara, za koju se veruje da ju je platio njegov otac.

Foto: Foto: Profimedia

 

Izvori su rekli da je glumica negirala tvrdnje da su se ona i Veston posvađali, a policija je izvestila da Vestona na mestu događaja nije bilo kada je policija stigla. Hitna pomoć je stigla, ali Kristina je odbila da ode u bolnicu. Kako Daily Mail prenosi, Veston se u prošlosti lečio od problema s mentalnim zdravljem, a već se 2011. suočio s optužbama za porodično nasilje nakon što se posvađao s kantautorkom i bivšom suprugom Niki Vilijams.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova
Crvena zvezda

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova

Prošla su tri kola Superlige i možda se ne nazire još kako će tim igrati za mesec dana, ali se jasno ocrtava da je Crvena zvezda pogodila sa pojačanjima. Ili barem tako sada deluje. Devet od deset golova crveno-belih od početka sezone dali su stranci, od čega trojica na svom debiju: Bruno Duarte, Felisio Milson i Timi Maks Elšnik. A poker sjajnih golgetera sa njima čini i Šerif Ndijaje.

04.08.2024

09:00

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija