• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

23.08.2024

12:01

Poznati glumac imao seks sa 2.000 žena, a voleo je samo jednu: Varao ju je javno 17 godina, a onda ga je ostavila zbog jedne rečenice

profimedia

Showbiz

Poznati glumac imao seks sa 2.000 žena, a voleo je samo jednu: Varao ju je javno 17 godina, a onda ga je ostavila zbog jedne rečenice

Podeli vest

Anđelika Hjuston i Džek Nikolson upoznali su se 1973. godine na proslavi njegovog rođendana u Los Anđelesu.

Usledilo je veče obojeno flertom i plesom, a Nikolson je pitao Anđeliku da ostane kod njega da prenoći, na šta je ona pristala i to je bio početak duge ljubavne priče, jedne od najpoznatijih u Holivudu.

Nakon što su proveli noć zajedno, dogovorili su sastanak, a Džek Nikolson je potom pozvao glumicu da ga otkaže jer ima druge obaveze. Anđelika Hjuston ga je pitala znači li to da je ona na drugom mestu, na šta joj je on odgovorio da se ne šali na taj način. Imao je Nikolson reputaciju zavodnika već tada, a danas se često može čuti da je kroz njegov krevet prošlo najmanje 2.000 žena.

Foto: EPAIMAGES

 

Iste večeri, s prijateljima je izašla na večeru kako bi se utešila i ugledala Nikolsona u restoranu s "lepom plavušom" – njegovom bivšom devojkom Mišel Filips, poznatom manekenkom, pevačicom i glumicom. Anđelika je smelo prišla stolu i rekla mu da je želela samo da ga pozdravi, a on joj je na to sasvim spontano predstavio Mišel.

- Bila je šarmantna. Pretpostavljam da su tada privodili vezu kraju - napisala je Anđelika, u svojim memoarima "Gledaj me".

Ipak, ovaj događaj nije bio prepreka da Anđelika Hjuston i Džek Nikolson počnu da se viđaju i ludo se zaljube. Glumica najpre nije shvatila kakav je ženskaroš i serijski preljubnik muškarac koji ju je osvojio, ali često je naizlazila na dokaze.

Ponekad bih našla žensku odeću, kremu za ruke, neku sitnicu u posudi za sapun... Ponekad bih odnela nakit da vidim hoće li neko doći po njega, ali se to nikad nije desilo - prisetila se ona.

Nikolson joj je stalno nudio toplo-hladno odnos. Čas bi bio lud za njom, čas je ne bi zvao, čas bi joj rekao da moraju da "ohlade", a potom je pozvao da izađu.

Foto: EPAIMAGES

 

U jednom trenutku, Anđelika je stavil svoju karijeru na pauzu i posvetila se isključivo njihovoj ljubavi. Nakon što je 1980. doživela saobraćajnu nesreću, shvatila je da mora da promeni neke stvari u svom životu i iselila se iz Džekove kuće.

Tokom osamdesetih, glumac je više puta zaprosio Anđeliku i javno se žalio da nikako ne uspeva da je odvede do oltara.

- Nekad me odbije, nekad pristane, ali nikako da stignemo do toga - rekao je za People 1985, a prenosi Blic Žena.

- Oboje verujemo u očuvanje slobode. Ako imate dugu vezu, kakvu smo imali mi, prolazite kroz određene promene. Želite i da budete zajedno i da imate vremena za sebe - napisala je ona u svojim memoarima.

Anđelika je 1986. dobila Oskara za najbolju sporednu glumicu u filmu "Čast Pricijevih", koji je režirao njen otac i u kom je igrala sa Džekom Nikolsonom. On je kasnije pričao da nikad u životu nije bio ponosniji nego dok je gledao Anđeliku kako podiže Oskara.

U jednom trenutku, Anđelika je ostavila glumca zbog Rajana O' Nila, nakon čega se on vratio svojim porocima – alkoholu i narkoticima, a glumica je jednom prilikom čak uhapšena zato što se našla u njegovoj vili u kojoj je pronađena droga, piše Glossy.

Par se ipak pomirio, ali je usledio novi raskid, ovog puta zbog Džekovog neverstva.

Naime, glumica Karen Mejo-Čendler ispričala je za "Plejboj" da ju je Anđelikin dečko "u plavim satenskim boksericama jurio po spavaćoj sobi" i da su odnose prekidali samo da bi se on najeo sendviča s puterom od kikirikija. To čak nije bilo ni najgore – glumica Rebeka Brusard bila je trudna, a Džek Nikolson bio je otac njenog deteta.

Foto: EPAIMAGES

 

Kraj je definitivno nastupio kad je glumica Rebeka Brusard, vršnjakinja Džekove kćerke Dženifer, ostala u drugom stanju s njim, a on o tome suptilno obavestio Anđeliku rečima: "Neko će dobiti dete!"

Anđelika Hjuston insistirala je da on bude uz majku bebe, pa su ponovo raskinuli, a Džek je nastavio vezu s Rebekom, s kojom je dobio ćerku Lorejn 1990. i sina Rejmonda dve godine kasnije.

Posle 17 godina, to je bio definitivni kraj ljubavne priče Anđelike i Džeka. Iste godine kad je on dobio sina Rejmonda, Anđelika se udala za vajara Roberta Grejema, s kojim je ostala u braku do njegove smrti 2008.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija