• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

28.08.2024

08:54

Radila je kao prostitutka, imala je HIV! Otkriveni potresni detalji sestre Maraje Keri koja je preminula istog dana kada i njihova majka

Shutterstock

Showbiz

Radila je kao prostitutka, imala je HIV! Otkriveni potresni detalji sestre Maraje Keri koja je preminula istog dana kada i njihova majka

Podeli vest

Pevačica Maraja Keri šokirala je javnost kada je tokom jučerašnjeg dana objavila kako su joj u istom danu preminule majka i sestra.

Sada su otkriveni detalji ove porodične tragedije pop zvezde.

Smrtno bolesna sestra pop mega zvezde Maraje Keri otišla je u bolnicu samo tri nedelje pre nego što je umrla, otkrio je njen bliski prijatelj. Pevačica je otkrila u ponedeljak da su njena sestra Alison (63) i mama operska pevačica Patriša (87) preminule u roku od nekoliko sati tokom vikenda. Ali dok je provela vreme sa svojom starijom majkom pre nego što je preminula, izgleda da nije provodila vreme sa svojom sestrom, pošto se nikada nisu pomirile posle decenijama duge problematične veze.

Foto: Printscreen/Youtube

 

- Srce mi je slomljeno što sam izgubila majku prošlog vikenda. Nažalost, u tragičnom preokretu, moja sestra je istog dana izgubila život - rekla je pevačica pa dodala:

- Osećam se blagoslovljenom što sam uspela da provedem poslednju nedelju sa mamom pre nego što je umrla. Cenim svačiju ljubav i podršku i poštovanje moje privatnosti tokom ovog nemogućeg vremena - poručila je ona.

Keri je tri decenije bila otuđena od Alison, oporavljene zavisnice od droge kojoj je 1990. dijagnostikovan HIV. Alisonin bliski prijatelj i negovatelj Dejv Bejker rekao je da se poslednjih nedelja borila sa svojim zdravljem.

Foto: Profimedia

 

"Alison je bila na kućnoj nezi poslednje tri nedelje svog života". Dodao je da je i da je imala problema sa unutrašnjim organima.

Alison je živela težak život kao narkoman koji se oporavlja sa dijagnozom HIV-a. Radila je kao prostitutka u Njujorku da bi sastavila kraj s krajem, a patila je od teških epizoda mentalnog zdravlja, što je svoju slavnu sestru sve više udaljavalo. Alison je 2016. godine uputila strastvenu molbu svojoj poznatoj sestri preko DailiMail.com-a, moleći je da popravi razdor između njih i pomogne da joj spase život, rekavši: 'Maraja, volim te, očajnički mi je potrebna tvoja pomoć.' Bila joj je preko potrebna finansijska podrška dok se oporavila nakon razornog napada koji je ostavio njen mozak oštećen i ozbiljno bolesnu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija!
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija!

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija