• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

30.08.2024

11:04

(FOTO) Anđelina Džoli ima novog dečka! Totalno je drugačiji od Breda Pita, ima veze sa muzikom, nećete verovati ko je!

Reuters

Showbiz

(FOTO) Anđelina Džoli ima novog dečka! Totalno je drugačiji od Breda Pita, ima veze sa muzikom, nećete verovati ko je!

Podeli vest

Anđelina Džoli je jedna od najvećih zvezda ovogodišnjeg Venecija film festivala, na kom se pojavila prvi put posle gotovo dve decenije!

Slavna glumica radi na promociji svog novog filma "Maria", biografske drame o čuvenoj operskoj pevačici Mariji Kalas.

No, pored upečatljivih modnih odabira, ova 49-godišnjakinja povukla je još jedan genijalan marketinški potez, osiguravši se da će svi pričati o njoj, a samim tim i o filmu! Naime, Anđelina je u italijanski grad na vodi navodno stigla u društvu novog dečka!

Foto: profimedia

 

Glumica je u sredu popodne fotografisana kako iz hotela u Veneciji izlazi u društvu britanskog repera i političkog aktiviste Akale!

Izvori bliski Anđelini rekli su za "In Touch" da se ona viđa sa 40-godišnjim novinarem nešto više od godinu dana, ali je njihov odnos okarakterisao kao "ležeran". Akala se navodno pridružio Džolijevoj i njenim Ćerkama Zahari i Šajlo u maju prošle godine na Književnom festivalu Kalabaš na Jamajci. Svedok je otkrio da je on bio "vro zaštitnički nastrojen prema sve tri dok ih je pratio naokolo". Par je potom ponovo viđen zajedno šest meseci kasnije na zajedničkoj večeri u Milanu.

Foto: Shutterstock

 

Insajder je dodao i da je ono što je najviše privuklo Anđelinu to kako se Akala odnosi prema njenoj deci. Podsetimo, ona pored pomenutih Zahare i Šajlo, sa bivšim suprugom Bred Pitom ima i sinove Medoksa i Paksa, te blizance Vivijen i Noksa.

"Mislim da veliku ulogu u njenoj privlačnosti prema Akali, osim one fizičke, igra i to što je dobar u interakciji sa njenom decom jer joj je to veoma važno", rekao je izvor.

Ista osoba je dalje navela da se par povezao i oko svojih zajedničkih interesovanja na polju društvenog aktivizma, ali i pitovanja i učenja o različitim kulturama i načinima života.

"Oni dele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je mnogo vremena otkako nije osetila ovakvu strast", navedeno je.

Kako izgleda Anđelinin novi dečko pogledajte na fotografiji na kraju teksta:

Foto: Printscreen/Insatgram/akalamusic

Reper Akala

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Loše vesti iz moćne evropske ekonomije! "Primetno je..."
Planeta

Loše vesti iz moćne evropske ekonomije! "Primetno je..."

Stopa nezaposlenosti u Nemačkoj je u avgustu mesečno porasla za 0,1 odsto na 6,1 odsto pošto je broj nezaposlenih porastao za 63.000 u odnosu na jul na 2,87 miliona, objavila je danas nemačka Savezna agencija za zapošljavanje sa sedištem u Nirnbergu.

30.08.2024

12:41

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!
samo poen!

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!

Demokratski predsednički kandidat Kamala Haris ima jedan procentni poen prednosti u odnosu na republikanskog rivala Donalda Trampa, uoči novembarskih izbora, pokazuje najnovija anketa lista Volstrit Džornal (WSJ).

30.08.2024

08:55

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija