• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2024

12:51

Hoakin Finiks prvi put o šokantnoj odluci da napusti gej film pet dana pre početka snimanja

Shutterstock

Showbiz

Hoakin Finiks prvi put o šokantnoj odluci da napusti gej film pet dana pre početka snimanja

Podeli vest

Hoakin Finiks je zajedno sa Lejdi Gagom imao premijeru filma "Džoker 2", na filmskom festivalu u Veneciji.

Pre premijere ove muzičke drame, holivudski glumac je na konferenciji za štampu odgovarao na pitanja novinara.

Neizbežno je bilo da ga pored aktuelnog filma "Džoker: Ludilo u dvoje" novinari upitaju i o razlozima napuštanja filma koji se bavi gej tematikom samo pet dana pre početka snimanja. 

Finiks je sam insistirao na eksplicitnim gej scenama u ovom filmu a onda bez ikakvog objašnjena napustio projekat.

Foto: Reuters

 

Uz to, reditelj Tod Hejns, je napomenuo da je Finiksov lik pažljivo razvijan u skladu sa glumcem, i da će biti jako teško naći mu zamenu.

Kao glavnoj zvezdi, filmu je bio potreban Finiks da bi uspeo, a njegov odlazak je u suštini ostavio sve na cedilu, uključujući i ekipu, koja je sada bez posla.

Ceo Holivud je bio šokiran potezom Finiksa, iako mu nije prvi put da remeti produkciju filma.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Producenti su trenutno zauzeti traženjem adekvatne zamene, a u međuvremenu su najavili čak i tužbu. 

Na konferenciji za medije u Veneciji Finiksa je jedan od novinara prvi put javno pitao zašto je odlučio da napusti film tako odjednom bez objašnjenja.

Finiksov odgovor, i nije baš bio konkretan, tako da je ostalo nejasno da li je želeo da zaštiti celu filmsku ekipu, ne iznoseći javno detalje ili je samo diplomatski izbegao odgovor pred svima.

 

 

On je novinarima u Veneciji rekao da ne želi da priča o temi kada drugi autori nisu prisutni.

Ako to uradim, samo ću podeliti svoje mišljenje iz svoje perspektive, a drugi kreativci nisu ovde da kažu svoje mišljenje, i jednostavno to ne bi bilo u redu. Nisam siguran kako bi to bilo od pomoći. Mislim da neću pričati o ovome - rekao je Finiks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Momirović podelio sjajne vesti: Akcija "Najbolja cena" je podrška građanima da proizvode kupe po najnižim cenama! (FOTO)
Društvo

Ministar Momirović podelio sjajne vesti: Akcija "Najbolja cena" je podrška građanima da proizvode kupe po najnižim cenama! (FOTO)

Na akciji „Najbolja cena“ građani imaju priliku da kupe proizvode po znatno nižim cenama, što omogućava porodicama da ostvare značajne uštede u svojim budžetima, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je danas obišao proizvode na akciji „Najbolja cena“ u maloprodajnom objektu „Aroma“ u Novoj Pazovi.

07.09.2024

14:09

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija