• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

04.10.2024

10:30

"Ostao sam bez brojnih organa, nije mi ostalo još mnogo od života"! Legendarni pevač šokirao izjavom i rastužio obožavaoce

Reuters

Showbiz

"Ostao sam bez brojnih organa, nije mi ostalo još mnogo od života"! Legendarni pevač šokirao izjavom i rastužio obožavaoce

Podeli vest

Elton Džon izjavio je da od njega "nije mnogo" ostalo jer mu nedostaju različiti organi nakon nekoliko zdravstvenih problema.

Muzička legenda koji je u martu napunio 77 godina povukao se sa turneje prošlog leta nakon što je završio svoju svetsku turneju "Farevell Yellov Brick Road", nežno se zahvalio svima koji su ga podržavali tokom njegovih zdravstvenih borbi. Pevač je pomenuo različite organe i delove tela koje je uklonio.

- Da budem iskren, nije mnogo od mene ostalo. Nemam krajnike, slepo crevo. Ja nemam prostatu. Nemam ni desni kuk ni levo koleno ni desno koleno. U stvari, jedino što mi je ostalo je moj levi kuk. Ja sam još uvek ovde, ali pretpostavljamd ami nije ostalo još mnogo života.Ne mogu da vam zahvalim dovoljno, vi ste ljudi koji su me napravili - rekao je Entoni gostujući u jednoj emisiji.

Foto: Reuters

 

Na godišnjem filmskom festivalu, Elton je takođe oduševio prisutne fanove svojim neverovatnim vokalnim umećem dok je izašao na scenu dirljivim nastupom.

Dobitnik Gremija je takođe odao počast svom suprugu Dejvidu Furnišu i njihovim sinovima Zakariju i Elijahu što su ga učinili "najsrećnijim čovekom na svetu".

Rekao je publici da "nikada nije osećao sreću" kao što se sada oseća i objasnio je svoju odluku da se povuče.

Foto: Reuters

 

- Kao što znate, odlučio sam da prestanem sa turnejama jer imam 77 godina, uradio sam sve što je trebalo da uradim, da sviram. ja sam uspeo. Bio sam tamo i uradio sam to - rekao je te dodao:

- Još uvek moram da napravim mesta jer ću i dalje imati muziku u svom životu. Ali najvažnija stvar u mom životu su David, Zakari i Elija, i moja porodica i moji prijatelji. Pronašao sam utopiju i tako sam oduševljen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Izrael napao bazu u Siriji! Severna Koreja jedva čeka da napadne Južnu Koreju i Japan! Sveopšti rat kuca na vrata! (VIDEO)
Live TV

Izrael napao bazu u Siriji! Severna Koreja jedva čeka da napadne Južnu Koreju i Japan! Sveopšti rat kuca na vrata! (VIDEO)

Svi govore o onome što se dešava na Bliskom istoku i smatraju da to nije toliko daleko od Kosova i Metohije. Na granici smo sveopšteg rata. Izraelski napadi na ruske baze daju novu dimenziju. Čeka se reakcija Rusije jer su ipak napadnuta njena vojna postrojenja u oblasti Sirije. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorio je društveni analitičar Saša Boriojević i pukovnik u penziji Srbobran Radić.

03.10.2024

20:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija