• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

12.10.2024

12:25

Nastup Selin Dion u Parizu bio je laž! Objavljeni šokantni detalji sa ceremonije otvaranja Olimpijskih igara

Tanjug/AP

Showbiz

Nastup Selin Dion u Parizu bio je laž! Objavljeni šokantni detalji sa ceremonije otvaranja Olimpijskih igara

Podeli vest

Veličanstveni nastup slavne Selin Dion na otvaranju Olimpijskih igara 26. jula u Parizu bio je unapred snimljen, tvrde stručnjaci za francuski list Liberation.

Selin Dion izvela je na ceremojiji otvaranja OI "Hymne à L'amour" (Himna ljubavi) ispred Ajfelovog tornja. Bila je to kulminacija raskošne ceremonije otvaranja uz obalu reke Sene, franucski predsednik Emanuel Makron rekao je da je to bio "emocionalni vrhunac" sportske ekstravagancije.

Liberation je juče objavio izjave muzičkih stručnjaka koji poručuju da je nastup Selin Dion bez sumnje bio plejbek.

Organizatori OI odbili su da komentarišu takve tvrdnje, ranije su insistirali na tome da je Selin Dion pevala uživo.

Foto: Tanjug/AP

 

"Ono što smo čuli na TV-u bila je ispravljena reprodukcija", rekao je kompozitor i pijanista Etijen Gereja.

Inženjer zvuka koji je tražio da ostane anoniman poručio je: "To je bio 100 odsto plejbek, možete to čuti od prvih nota". Drugi su dodali da je "bez imalo sumnje" nastup bio unapred snimljen, a isto misle i za probu slavne pevačice.

Muzičar koji se na Jutjubu predstavlja kao Wings of Pegasus istakao je da su proba i ksnije izvođenje zvučali potpuno isto a to je tehnički nemoguće, jer će uvek postojati varijacije između bilo koje dve verzije pesme otpevane uživo.

Foto: Tanjug/AP

 

Nastup na Olimpijskim igrama ocenjen je kao trijumfalni povratak velike Selin Dion koja se bori sa sindromom ukočene osobe. Fanovi su sa oduševljenjem reagovali na njeno izvođenje pesme koju je nekada pevalča Edit Pjaf.

Selin je pre nastupa rekla da će se vratiti na scenu čak i ako bude morala da puzi. "Moj cilj je da ponovo vidim Ajfelov toranj", istakla je. Oko 104. 000 ljudi platilo je ulaznice za ceremoniju otvaranja, najbolja mesta koštala su više od 2.500 funti.

Na ceremoniji je nastupila i Lejdi Gaga, ali je rečeno da je njen performans unapred snimljen dok se najavljivalo da će Selin Dion pevati uživo.

Foto: profimedia

 

Slavna Selin poručila je u četvrtak preko Instagrama da je nastup uživo dostupan na Jutjubu i Spotifaj platformi, navodi Daily mail.

Selin Dion govorila je pre četiri meseca u intervjuu sa Hodom Kotb za NBC News kako neizlečiva neurološka bolest, sindrom ukočene osobe, sa kojom se bori, deluje na nju. Muzička legenda je o ovoj bolnoj temi prvi put pričala na malim ekranima posle dve godine.

"Kao da vas neko davi. Kao da vam neko gura grklja. Bilo je kao da tako pričaš, a ne možeš da ideš visoko ili niže", ispričala kako bolest deluje na nju dok peva. Slavna pevačica saopštila je 2022. da boluje od sindroma ukočene osobe i od tada traje njena velika borba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)
Live TV

Amerika i Srbija potpisale istorijski važan ugovor! SAD vidi našu zemlju kao lidera u regionu! (VIDEO)

U proteklih 10 godina Srbija je sprovela 10 reformi koje su nas je dovele do stabilne ekonomije, a na kraju i do toga da naša zemlja prvi put u istoriji dobije investicioni rejting. Cilj je da prosečna plata bude 1400 evra, a prosečna penzija 600 evra. O potpisivanju energetskog ugovora u "Info jutru" govorili su ekonomista Mihajlo Rabrenović i Zoran Milosavljević sa Instituta političkih studija.

12.10.2024

10:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Đoković u finalu Šangaja! Srbin posle rovovske borbe savladao Frica!
Tenis

Đoković u finalu Šangaja! Srbin posle rovovske borbe savladao Frica!

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Amerikanca Tejlora Frica u dva seta - 2:0 (6:4, 6:6 (8:6)) u polufinalu mastersa u Šangaju. Naš velikan je ovim trijumfom zakazao finale sa italijanskim teniserom Janikom Sinerom, a taj meč zakazan je za sutra, od 10.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

12.10.2024

15:07

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka