• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

18.10.2024

12:23

"Džoker: Ludilo u dvoje" nezaustavljivo tone na dno! Rekordno loša zarada za film (VIDEO)

BLITZ film

Showbiz

"Džoker: Ludilo u dvoje" nezaustavljivo tone na dno! Rekordno loša zarada za film (VIDEO)

Podeli vest

Film "Džoker: Ludilo udvoje", reditelja Toda Filipsa, mesecima je bio najavljivan kao jedan od najiščekivanijih i najboljih filmova godine, ali se, nažalost, ispostavlja da je u pitanju najveći promašaj godine.

Uprkos velikim zvezdama u glavnim ulogama, snažnoj promotivnoj kampanji i glamuroznoj svetskoj premijeri na filmskom festivalu u Veneciji, ovo ostvarenje nezaustavljivo tone na dno.

Kritičari su ga "sahranili", a publika bila još nemilosrdnija, očigledno s pravom, jer je film već nakon drugog vikenda prikazivanja "pao" sa prvog mesta na američkim bioskopskim blagajnama.

Pad je više nego bolan - za čak 80 odsto u odnosu na uvodni vikend. Tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio je samo 30 miliona dolara, a prošlog katastrofalnih sedam. 

Foto: Foto: BLITZ film

 

"To je rekordan kolaps za film", navodi The Hollywood Reporter.

Iako su se mnogi nadali da će ovo ostvarenje Hoakinu Finiksu doneti novog Oskara, ili barem nominaciju, izgleda da je slavni glumac podbacio, kao što je to bilo u "Napoleonu". S druge strane, ni Lejdi Gaga nije uspela da osvoji gledaoce i kritičare svojom izvedbom, naprotiv. 

Foto: Foto: BLITZ film

 

Mnogima smeta što je film koncipiran kao mjuzikl, i ističu da je tmuran, depresivno dosadan i naporan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!
Live TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je ispitivanjem dečaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Da li će i kako njegove izjave uticati na presudu njegovim roditeljima? Na ovu temu su u "Info jutru" govorili advokat Nemanja Todorović i psihoterapeut Marija Milenković.

18.10.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija