• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

22.10.2024

09:29

(VIDEO) Mrziteljka Srba doživela blam, smeje joj se ceo svet! Za sve je "kriva" svetska zvezda koju svi vole

EPA

Showbiz

(VIDEO) Mrziteljka Srba doživela blam, smeje joj se ceo svet! Za sve je "kriva" svetska zvezda koju svi vole

Podeli vest

Dua Lipa i Šer svojim su nastupom otvorile ovogodišnju ceremoniju u Rock & Roll Hall of Fame-u izvođenjem hita "Believe" iz 1998. godine.

Međutim, fanovi nisu bili impresionirani Lipinim nastupom.

Ona se na bini pojavila sama, obučena u crnu haljinu s izrezima, a nakon toga joj se pridružila i Šer. Nosila je upečatljivu kožnu haljinu koju je ukombinovala sa visokim čizmama.

Prva je na scenu izašla Dua koja je počela da peva prve taktove čuvenog dens hita iz devedesetih i doživela totalni kolaps. Nije umela da "ubode" nijedan ton i sve je zvučalo kao da peva neka amaterska pevačica koja u životu nije stala na veliku scenu.

Foto: EPA

Šer

Koliko Lipa ne zna da peva, pokazalo se još više već posle nekoliko sekundi kada je na scenu izašla Šer i nastavila da peva svoj dobro prepoznatljivi hit. Tada su svi u areni, ali i gledaoci kraj malih ekrana mogli da uoče razliku u pevanju dve pop pevačice.

Video je postao viralan na društvenoj mreži Iks, a ispod njega se nižu samo negativni komentari na račun Dua Lipe.

Foto: Printscreen/Instagram/dualipa

Dua Lipa

"Šer se pojavila i pokazala svima kako se Dua Lipa bori za život", "Šer ju je pokidala kao seljak politiku", "Neprijatno koliko Dua falšira", "Lipa izgleda može samo uz pomoć matrice da peva", "vokalne sposobnosti su joj ispod proseka", samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

U videu pogledajte i poslušajte kako je zvučala Dua Lipa:

 

 

Britanska pevačica je 2020. godine dospela u žižu javnosti kada je na Instagramu napisala da "Kosovo nije Srbija", a još više je razbesnela javnost u našoj zemlji kada je podelila zastavu takozvane "Velike Albanije".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija