• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

24.10.2024

09:12

Najstrašniji snimak kontroverznog repera do sada! Pogledajte kako poziva devojčicu (13) na žurku uz jeziv smeh (VIDEO)

printscreen

Showbiz

Najstrašniji snimak kontroverznog repera do sada! Pogledajte kako poziva devojčicu (13) na žurku uz jeziv smeh (VIDEO)

Podeli vest

U javnosti je isplivao snimak Šona Kombsa pozantijeg kao Pi Didi kako poziva trinaestogodišnju devojčicu na žurku!

Na snimku se vidi reper, tada 33-godišnjak, kako pita Davej Čejs, tada 13-godišnjakinju, iza scene na dodeli MTV filmskih nagrada 2003: "Dolaziš li na afterparti večeras?" dok joj prilazi držeći piće blizu usta.

Mlada devojka tada klimne glavom, navodeći Kombsa, koji je u to vreme bio poznat po tome da priređuje divlje holivudske zabave, da se nasmeje i kaže: "Da!".

Oni su se naizgled upoznali ranije te večeri kada su osnivač Bad Boi Records-a i Ešton Kučer dodelili Čejs nagradu za najboljeg negativca za njenu ulogu Samare u hit horor filmu "Prsten".

Foto: Foto: EPA Images

 

Kada je Čejs otišla da primi svoju nagradu tokom emisije uživo, Kučer, koji je jednom nagovestio da zna tajne o Kombsu, nagnuo se da kaže tinejdžerki da joj ide "tako dobro" i nežno je potapšao po rukama. Reper joj je tada rekao na podijumu: "Ne žuri".

Kučer, tada 25-godišnjak, takođe je bio u bekstejdžu kada je Kombs uputio pozivnicu za zabavu, jer se čini da se to dogodilo odmah nakon razmene nagrada, ali se samo nasmejao na primedbe svog ko-prezentatora.

@dailymail Diddy let out a creepy laugh as he invited 13-year-old actress, Daveigh Chase, to an after party in 2003. The clip has resurfaced amid multiple allegations from an individual who claims she was r*ped by Diddy and another unnamed male celebrity at a VMA after party three years prior, when she was 13. 🎥 MTV VMA’s #diddy #seandiddycombs #child #resurfaced #2003 #vmas #MTV ♬ original sound - Daily Mail

- Didi je sve ovo uradio javno, zamislite šta se desilo iza zatvorenih vrata. Nadam se da će ga zatvoriti doživotno! - jedan je od komentara ispod snimka koji je ponovo postao viralan.

Drugi komentator je dodao : "Prokletstvo, to je očigledno kada se pogleda unazad. Jadna deca nisu imala šanse. Njegovo veselje je odbojno".

Portparol Kombsa je rekao za Pejdž Siks: "Razočaravajuće je videti kako mediji i komentatori društvenih medija izvrću trenutke u nešto što nisu bili".

Pi Didi se suočava sa brojnim građanskim tužbama za seksualni napad protiv 120 navodnih žrtava, uključujući 25 maloletnika. Jedan od onih koji ga za to terete je u vreme navodnog zločina imao samo 9 godina.

U tužbi podnesenoj ove nedelje, Kombs i druga neimenovana muška slavna ličnost optuženi su da su silovali 13-godišnju devojčicu posle dodele MTV video muzičkih nagrada 2000. pred slavnom odraslom ženom. Identiteti dve druge zvezde i tinejdžera nisu poznati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija