• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zadovoljna.hr/informer.rs

09.10.2016

15:24

I NJIH MUČE KOMPLEKSI! Sedam stvari o kojima muškarci najčešće lažu!

Zanimljivosti

I NJIH MUČE KOMPLEKSI! Sedam stvari o kojima muškarci najčešće lažu!

Podeli vest

Gotovo da i ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim kompleksom koji joj je glavna preokupacija, ali ni muškarci nisu oslobođeni ovoga

Saznajte čega se muškarci stide i o čemu najčešće lažu.

1. O godinama

I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili devojku lažu da su barem pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija se počinje menjati, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete.

PENISI SU NEKAD IMALI BODLJE! Činjenice o muškom ponosu koje malo ko zna!

2. O visini

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš muškarac približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

3. O primanjima

Automobili i novci san su gotovo svakog muškarca. U današnje vreme kada je spoljašni izgled privlačniji od one prave unutrašnje lepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

4. O kozmetici i nezi

Iako je kozmetika žensko područje sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože te sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina će muškaraca rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose.

(VIDEO) SOS VIJAGRA KOBASICE! Novi najbolji lek za depresiju kod muškaraca!

5. O broju kilograma

Težina je svakako nešto o čemu ne želi pričati većina žena, a ako je to potrebno bez ikakve grižnje savesti će izreći laž. Slično je i s muškarcima, ali u oba smera. Istraživanja su pokazala kako će si 60 posto muškaraca skinuti, a 40 posto dodati kilograme, zavisno o kompleksu mršavosti ili debljine.

6. O seksualnoj aktivnosti

Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama provuče se i pokoja laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče.

OD OVAKVIH ŽENA muškarci se UPLAŠE I POBEGNU!

7. O veličini polnog organa

Ovo područje zaista nije potrebno objašnjavati jer od pamtiveka je veličina polnog organa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalit što može potvrditi veliki broj žena nećemo ulaziti u detalje jer štogod mi rekle oni će tvrditi suprotno.

MUŠKARAC DOMINIRA! Tri poze u seksu samo za najhrabrije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija