• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.rs

05.11.2019

17:39

UDALA SE ZA 300 GODINA STAROG DUHA! Sada se RAZVELA OD UKLETOG GUSARA i prodaje njegov portret! (VIDEO)

Zanimljivosti

UDALA SE ZA 300 GODINA STAROG DUHA! Sada se RAZVELA OD UKLETOG GUSARA i prodaje njegov portret! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon dve godine braka, Amanda Lardž je odlučila da je ljubavi s 300-godišnjim duhom gusara Džeka Tiga došao kraj

Ta 45-godišnjakinja tvrdi da je shvatila da je njen muž zapravo zli duh koji je opseda. Zbog toga je odlučila da proda portret za koji smatra da je uklet, a na kom je nacrtan lik Džeka Speroua iz filma "Pirati s Kariba".

- Nakon egzorcističkog obreda puno sam stvari spalila, ali nisam mogla da se rešim i njegovog portreta koji je definitivno uklet - rekla je Amanda i nastavila:

- Krenula sam dalje sa životom, a znam da ovakvi predmeti, pogotovo u ovo doba godine, uvek imaju svog kupca. Zato, umesto da ga uništim, radije ću ga dati nekome ko ga želi -

MAMA, ILI KIŠOBRAN! Sve za svoje piliće! (VIDEO)

Ranije ove godine, Amanda se požalila na brak s duhom gusara iz 1700. godine, a smatra da je sve krenulo po zlu nakon što su se venčali.

- Prvi put sam primetila da nešto nije u redu nekoliko meseci nakon venčanja - rekla je.

Amanda je odmah posumnjala da je Džek kriv za njeno loše zdravstveno stanje, prenosi Daily Star.

 

- Od tada mi se pogoršalo zdravlje, bolesti su se pojavljivale jedna za drugom. Dobila sam i sepsu te sam skoro umrla, a kada sam shvatila da je on kriv za to odmah sam krenula na egzorcističke obrede koji su mi pomogli - tvrdi Amanda.

- Zaista mi je drago što sam svoj život vratila u normalnu - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija