• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2019

15:13

UTIČNICA U STANU IM GODINAMA NIJE RADILA Električari došli i OTKRILI VELIKU TAJNU

Zanimljivosti

UTIČNICA U STANU IM GODINAMA NIJE RADILA Električari došli i OTKRILI VELIKU TAJNU

Podeli vest

Više od dve godine Daren Stils i njegov partner bili su zbunjeni dvostrukom utičnicom u kuhinji njihovog doma u Haknalu.

 

 

 

Nalazila se na dobroj lokaciji blizu dna stepenica. Ali nikad nije radila otkad su kupili imanje u julu 2017. godine.

- Pokušali smo da utaknemo stvari u nju. Savršeno je postavljena za usisavanje stepenica, umesto da kabal prolazi preko kuhinjskog poda. - priča on.

Utičnica se nije bila labava, a kada je par doveo dekoratore da preuređuju kuhinju ubrzo nakon što su se uselili, nisu pomogli.

Na kraju su odlučili da pitaju električara da ga pokuša da reši problem.

- Bilo mi je dosta svega. Imali smo električara koji je trebalo da uradi neke druge poslove i ja sam ga zamolio da pogleda.

Električar je potvrdio da nema struje u utičnici, pre nego što je pokušao da je otvori na drugi način. Najzad je uspeo da je odvoji od zida - a ono što je otkriveno bio je tajni sef!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Šta se nalazilo u sefu? Bez odgovora na to pitanje je novinski tekst suvišan.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija